Deliveri'den online teslimat uygulamaları için sektör analizi platformu: deliveriBI

Deliveri, Deliveri Business Intelligence Tool, yani deliveriBI ile pazara katma değerli bir raporlama kazandırmayı hedefliyor.
Deliveri'den online teslimat uygulamaları için sektör analizi platformu: deliveriBI

Online teslimat uygulamaları için fiyat karşılaştırma servisi olarak hayata geçirilen Deliveri, her geçen gün yeni bir ürünle karşımıza çıkıyor. Kısa bir zaman önce hayatımıza giren platform, geçtiğimiz ay da il ve mahalle ölçeğinde, online market pazarında neler aratıldığını canlı takip etmemize olanak sağlayan interaktif bir haritayı paylaşmıştı. Deliveri, şimdi de özellikle online teslimat uygulamaları sektörü oyuncularının dikkatini çekecek yeni ürününü yayına aldı; deliveriBI.

deliveriBI'a giriş yaptığımızda Market Bazında Gerçek Zamanlı Kampanya Payları, Marka Bazında Gerçek Zamanlı Kampanya Payları, Marka-Market Bazında Gerçek Zamanlı Kampanya Payları, Gerçek Zamanlı Kampanya Bilgileri gibi tüm bilgilere grafiklerle ulaşmak mümkün oluyor.

Platformda gerçek zamanlı bilgilerin yanı sıra geçmiş zamanlı bilgiler de mevcut. Sol menüde bulunan "Geçmiş Zamanlı Kampanyalar" kısmında tarihe göre geçmiş kampanyaları sorgulatabiliyorsunuz. Geçmiş kampanyalar da gerçek zamanlılar gibi marka ve market bazında ayrılıyor ve grafiklerle gösteriliyor. Grafikler ise her iki zaman için de oldukça detaylı. Örneğin; market bazında gerçek zamanlı kampanyalara göz atalım. Grafikte en büyük payı istegelsin'in aldığını görüyoruz, onu Banabi, Getir ve Migros Hemen izliyor.

Marka bazında gerçek zamanlı kampanyalara baktığımızda ise Algida, Eti ve Listerine'in öne çıkan markalar olduğunu görüyoruz. Grafiklerin en güzel yanı ise interaktif olması, zira herhangi bir dilimin üzerine geldiğinizde o dilimi öne çıkarabiliyorsunuz, böylelikle grafiği okumak da kolaylaşıyor.

deliveriBI, popüler aramaları da ayrı bir sekmede grafiklendiriyor. Popüler aramalar grafiğine göz attığımızda, online teslimat uygulamarında en çok suyun aratıldığını görüyoruz. Suyu çikolata ve peynir izliyor. 

deliveriBI ile online teslimat uygulamaları, kullanıcı kampanyaları bazında rekabetteki durumunu görebiliyor ve böylelikle kullanıcı kampanyalarını yönlendirebiliyor. Deliveri, yeni ürünüyle bir sonraki adımda, bu tool’u kullanacak online teslimat pazarında ya da online teslimat pazarına girmek isteyen servis sağlayıcıların yorumlarıyla, kendilerine özel raporları kişiselleştirebilmelerini sağlamayı hedefliyor.

Deliveri'nin kurucu ortağı Çiğdem Öztabak, Deliveri Business Intelligence Tool, yani deliveriBI ile pazara katma değerli bir raporlama kazandırmayı hedeflediklerini söylüyor. deliveriBI'ın Deliveri için bir ek gelir modeli haline dönüşeceğini de hatırlatmış olalım.

Verileri sürekli güncellenen deliveriBI'yı denemek isteyenler için ürünün ücretsiz demo özelliği bulunuyor. Bunun için [email protected]'e mail gönderip talebi iletmek yeterli oluyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.