İnteraktif video e-öğrenme platformu GmPly, 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Gökçen Karan, Kalde Ernart ve Giray Kefeli tarafından 2017 yılında kurulan video e-öğrenme platformu GmPly, yeni bir yatırım aldı.
İnteraktif video e-öğrenme platformu GmPly, 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Kurumsal şirketler için yeni nesil interaktif video e-öğrenme platformu olarak karşımıza çıkan GmPly'den ilk olarak 2018 yılının Nisan ayında sizlere bahsetmiştik. Gökçen KaranKalde Ernart ve Giray Kefelioglu tarafından 2017 yılında kurulan video e-öğrenme platformu GmPly, yeni bir yatırım aldı.

Paylaşılan bilgilere göre Buba Campus, interaktif video e-öğrenme platformu GmPly’e 1 milyon dolar değerleme ile yatırım yaptı. Corona virüs salgını nedeniyle evde kaldığımız bu günlerde GmPly ve Buba Campus'ün online bir toplantı yaparak sözleşmeyi uzaktan imzaladıklarını da belirtelim.

Yola İTÜ Çekirdek girişimi olarak başlayan GmPly, daha önce Cengiz Özköse’den 165 bin TL ve İTÜ ARI Teknokent ile Elginkan Vakfı’ndan toplamda 400 bin TL hibe ve tohum yatırımı da almıştı. GmPly'in müşterileri arasında Socar, Tavuk Dünyası, Philip Morris, Anadolu Efes, Boyner, Denizbank, Vodafone, AXA Sigorta, Evyap, Anadolu Sigorta, Atasun Optik, Gap İnşaat, Arzum Ev Aletleri, British American Tobacco, Amerikan Kolejleri, Siemens, Sushico, Maxion ve T-Bank gibi önemli markalar olduğunu da ekleyelim.

BUBA Campus Kurucu Ortaklarından Timuçin Bilgör ve Nuri Murat Avcı, BUBA’nın sahip olduğu network ve yatırım fonları ile GmPly’in öncelikle Türkiye’de daha fazla müşteri kitlesine ulaşmasına ve daha sonrasında globale açılma konusunda önemli katkılar sağlayacağını da belirtti.

Buba Campus ile uzun süredir iş birliği içinde olduklarını ve nihayet bu yatırım ile bunu bir ortaklığa dönüştürdüklerini dile getiren GmPly CEO’su Gökçen Karan, GmPly’in, BUBA Campus'ün de desteği ile pandemi sonrasında ilk önce Avrupa ve sonrasında ise ABD'ye açılmak için de ikinci tur yatırım hazırlıklarına hız vereceklerini de paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.