Evyapshop.com, abonelik sistemini hayata geçirdi

500’den fazla ürünün bulunduğu Evyapshop.com’da başlayan abonelik sistemi ile tüketicilerin düzenli olarak ihtiyaç duydukları ürünler için alışveriş kolaylığı sağlanması hedefleniyor.
Evyapshop.com, abonelik sistemini hayata geçirdi

Evyap, Kasım 2019’da kullanıma açtığı e-ticaret sitesi Evyapshop.com için abonelik sistemini hayata geçirdi. 500’den fazla ürünün bulunduğu Evyapshop.com’da başlayan abonelik sistemi ile tüketicilerin düzenli olarak ihtiyaç duydukları ürünler için alışveriş kolaylığı sağlanması hedefleniyor.

Evyapshop.com abonelik sistemi, belirlenen ürünlerde aboneliğe dönüştürülen siparişlerin, kullanıcının belirlediği tarihlerde otomatik olarak kargolanmasını sağlıyor. Böylece, tüketicilerin düzenli olarak satın aldığı ürünler için her ay tekrar sipariş vermesine gerek kalmıyor. Kullanıcı tarafından iptal edilmediği sürece devam eden abonelik sistemi ile abone olunan ürün, belirlenen tarihlerde otomatik olarak kullanıcıya ulaştırılıyor.

Otomatik siparişler için tarih aralığı belirleniyor

Dollar Shave Club ile yükselişini yakalayan ve özellikle ABD'de oldukça aktif olarak kullanılan hızlı tüketim ürünlerindeki abonelik yapısını Türkiye’deki tüketicileri için de oluşturan evyapshop.com'un son zamanlardaki gelişimi dikkat çekiyor. Hatırlayacağınız üzere Evyap Shop son bir ayda trafiğini iki, sipariş sayısını da 3 katına çıkarmıştı. Bu arada belirtelim abone olan kullanıcılarına belirledikleri ürünlerde yüzde 5 indirim fırsatı da sunuyor. Ayrıca her kullanıcı, ihtiyacına göre farklı abonelik paketleri oluşturabiliyor ve otomatik siparişler için tarih aralığı belirleyebiliyor.

Oluşturulan abonelikler ile ilgili iptal ve değişiklik işlemleri de Evyapshop.com’da yer alan aboneliklerim bölümünden kolaylıkla yapılabiliyor. İhtiyaç ve tüketim alışkanlıklarına göre, otomatik siparişlerde önceden belirlenen tarih aralıkları değiştirilebiliyor ya da ürün aboneliği iptal edilebiliyor.

Evyapshop.com, 400 binden fazla üyeye ulaştı

Kurulmasının ardından kısa bir sürede 400 binin üzerinde üyeye ulaşan Evyapshop.com’un toplam aylık trafiği de bu süre zarfında 1 milyona ulaştı. Sitenin üye sayısının 2020 sonuna kadar 600 binin üzerine çıkarılması hedefleniyor.

Microsft Dynamics CRM alt yapısını kullanan Evyap e-ticaret ekibi, iOS ve Android mobil uygulamalarını da bu yıl kullanıcılara sunmayı hedefliyor. Evyap, 2019 yılı son çeyreğinde aylık 75 bin sipariş kapasitesine sahip e-ticaret operasyon merkezini Tuzla tesisinde açtı. Ayrıca başta Rusya olmak üzere, Ukrayna, Amerika, Avrupa’da pek çok ülkede global e-ticaret operasyonuna da başlandı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.