ABD'de indirilme oranlarını en çok artıran 12 uygulama

Uygulama analiz firması SensorTower'ın paylaştığı bilgilere göre ABD'de bazı uygulamaların Mart ayındaki indirilme sayıları Şubat ayına oranla yüzde 1000 oranında artış gösterdi.
ABD'de indirilme oranlarını en çok artıran 12 uygulama

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisine alan Corona virüs salgını, yaşayış biçimimizden kullandığımız mobil uygulamalara kadar pek çok önemli alışkanlığımızı da değiştirdi. Özellikle görüntülü görüşme uygulamaları ve arkadaşlarınızla online olarak oyun oynamanızı sağlayan uygulamaların kullanım oranları ciddi anlamda arttı. 

Uygulama analiz firması SensorTower'ın paylaştığı bilgilere göre ABD'de bazı uygulamaların Mart ayındaki indirilme sayıları Şubat ayına oranla yüzde 1000 oranında artış gösterdi. Paylaşılan bilgilere göre en çok indirilen uygulamalar arasında iş / okul odaklı uygulamalar ve online oyun uygulamaları yer alıyor. İndirilme oranları en çok artış yaşayan uygulamaları aşağıda bulabilirsiniz. 

Slap Kings

Adından da anlaşılabileceği üzere tokat atma odaklı bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Slap Kings, söz konusu dönemde indirilme sayılarını yüzde 140 oranında artırdı. Dilerseniz Slap Kings oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

News Break

Corona virüs salgının etkisini artırması ile birlikte konu ile ilgili haberlerin de önemi arttı. Son dakika haberlerine odaklana News Break uygulamasının indirilme sayıları yüzde 275 oranında arttı. Dilerseniz News Break uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Instacart

Market ürünlerinin teslimatına odaklanan bir uygulama olan Instacart, özellikle ABD'de oldukça popüler. Corona virüs salgını ile popülerliğini artıran uygulamanın indirilme sayısı ise yüzde 296,5 oranında arttı.

Smart News

Tıpkı News Break gibi son dakika haberlerine odaklana bir haber uygulaması olan Smart News uygulamasının indirilme sayısı Mart ayında yüzde 571 arttı. Dilerseniz Smart News uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Words with Friends 2

Kelime odaklı bir online mobil oyun olan Words with Friends 2, oldukça eski bir oyun olmasına rağmen Mart ayında indirilme sayısını yüzde 614 oranında artırdı. Dilerseniz Words with Friends 2 oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Microsoft Teams

Listenin iş odaklı uygulamalarından olan Microsoft Teams, ekiplerin iletişim halinde olmasına odaklanıyor. Paylaşılan bilgilere göre Microsoft Teams'in indirilme sayıları Mart ayında yüzde 639 oranında arttı. Dilerseniz Microsoft Team uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Google Classroom

Google'ın online öğrenme platformu Google Classroom'un indirilme oranı ise yüzde 661 oranında artış gösterdi. Dilerseniz Google Classroom uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Houseparty

Corona virüs salgını ile birlikte en popüler uygulamalardan birine dönüşen Houseparty uygulaması ise indirilme oranlarını yüzde 1072 oranında artırdı. Dilerseniz Houseparty uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Zoom

Tıpkı Houseparty gibi Corona virüs salgını ile popülerleşen başka bir uygulama olan Zoom, görüntülü toplantılara odaklanıyor. Mart ayında indirilme sayılarını yüzde 1330 oranında artıran uygulamayı Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Google Meet

Corona ile birlikte oldukça popüler bir hale gelen Google Meet ise Mart ayında indirilme sayısını yüzde 2 bin 746 oranında artırdı. Dilerseniz Google Meet uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Spiral Roll

Voodoo tarafından geliştirilen bir mobil oyun olan Spiral Roll, Corona virüs salgını ile birlikte indirilme sayısını oldukça artırdı. Paylaşılan bilgilere göre Spiral Roll'un Mart ayındaki indirilme sayısı Şubat ayına oranla yüzde 3 bin 629 arttı. Dilerseniz Spiral Roll oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Perfect Cream

ABD'de geçtiğimiz Mart ayında indirilme sayılarını en çok artıran uygulama ise Perfect Cream oyunu oldu. Paylaşılan bilgilere göre Perfect Cream oyunu indirilme sayısını yüzde 11 bin 844 oranında artırdı. Dilerseniz Perfect Cream android oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.