THY, dünyanın en büyük Türk bayrağını açtığı uçuşu canlı olarak paylaşıyor

Şirket, gökyüzünde dünyanın en büyük Türk bayrağını açtığını duyurarak, uçak takip platformu Flightradar24'te oluşturulan linki paylaştı. Takipçiler, TK1920 sayılı uçağı uçuş boyunca canlı olarak izleyebiliyor.
THY, dünyanın en büyük Türk bayrağını açtığı uçuşu canlı olarak paylaşıyor

Türk Hava Yolları, bugün paylaştığı bir tweet ile Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, gökyüzünde dünyanın en büyük Türk bayrağını açtığını duyurdu. THY, tweet'e uçak takip platformu Flightradar24'te oluşturulan linki ekleyerek, takipçilerinin uçuşu anlık olarak izleyebilmesini sağladı. 

flightradar24'teki bilgilere göre, uçak Ankara'dan hareket etti. Nevşehir tarafına doğru yol alan uçak, şu anda Afyonkarahisar yakınlarında. TK1920 sayılı uçak, uçuş boyunca takipçilere görsel olarak hitap edebilir. Şimdilik haritaya bakıldığında rotanın, ortaya bir hilal çizimi çıkardığını söyleyebiliriz. 

Uçuş sonunda ortaya bir ay yıldız çizimi çıktığını göreceğiz. Tweet'te kullanılan #AyYıldızGöklerde ifadesi de bu tahminleri destekler nitelikte.

Uçuşun başlangıcında Flightradar24 de THY uçuşuyla ilgili paylaşımlarda bulundu. Paylaştığı Tweet ile THY'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını duyuran Flightradar24, uçuş esnasında 105 binden fazla kişinin TK1920 sayılı uçağı takip ettiğini açıkladı.

Platform, bir sonraki güncellemede yayına alınacak olan "En fazla takip edilen uçuşlar" listesini de paylaştı. Bu listeye göre THY'nin TK1920 uçuşu şu an ilk sırada yerini aldı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.