Assembly'den yeni nesil ofis konsepti: Apart Offices

Assembly, corona virüs salgını sonrası değişecek alışkanlıkları göz önünde bulundurarak hayata geçirdiği Apart Offices konseptini tanıttı.
Assembly'den yeni nesil ofis konsepti: Apart Offices

Geçtiğimiz ay Assembly'nin corona virüs salgınına karşı hayata geçirdiği #DISTANToffice konseptinden sizlere bahsetmiştik. Assembly şimdi de corona virüs salgını sonrası değişecek alışkanlıkları göz önünde bulundurarak yeni bir konsepti tanıttı; Apart Offices.

Apart Offices için kişilerin COVID-19’dan sonra ofis binalarına ek olarak daha az kalabalık ortamlarda, ev ve sosyal yaşantılarına yakın yerlerde, az sayıdaki iş arkadaşlarıyla paylaşacakları, kendi kendine yeten mini çalışma alanları demek mümkün. Uzun yolculuk ve kalabalık alanlara alternatif çözüm yaratan bu konseptte, içinde mutfak ve WC ile kendi kendi yeten daire ve villa seçenekleri bulunuyor. Apart Offices'in hem küçük ölçekli şirketler hem de ekiplerini şehre dağıtmak isteyen büyük şirketler düşünülerek tasarlandığını hatırlatalım. Apart Offices ile daha izole olmasına rağmen dijital olarak uzaktan sağlanacak hizmet ve aktivitelerle donatılarak bireylerin işlerine odaklanmasının sağlanılması hedefleniyor.

Apart Offices, bazı ayrıcalıkları da beraberinde getiriyor. Bunlar, Assembly Design Atelier ile 7 günde mobilyalı teslimat seçeneği, tüm teknolojik ürün ve sistem ihtiyaçlarının satış, kiralama, lojistik, kurulum ve servis hizmetleri, tercihe göre uzaktan sekretarya hizmetleri, şirket asistanlığı hizmetler, istenilen yere kargo ve kurye teslimatları, ofis dezenfeksiyonu, Yoga ve seminerler gibi Assembly Online etkinliklerine katılım, istenilen adrese teslim organik market, etkinliklere rezervasyon, Assembly Network ağına giriş gibi üyelere özel Assembly Buildings Concierge aplikasyonu hizmetlerinden faydalanma olarak karşımıza çıkıyor.

Bunların yanı sıra esnek ofis kontratları da Assembly'nin yeniliklerinden biri. 5+5 yıllık uzun ve tüm dekorasyon yatırımının kiracı tarafından yapıldığı finansal yük getiren kira kontratları yerine mal sahibi lehine aylık bazda daha yüksek kira rakamlarının olduğu, bunun karşılığında hem kontratların kiracı lehine daha kolay sonlandırabildiği yeni bir sistem geliştirildi. Bununla altyapı yatırımının bir kısmının mal sahipleri tarafından birçok farklı disiplindeki şirkete uygun olarak yapıldığı kurgularda arayı kurgulayan ve yöneten taraf Assembly oluyor.

COVID-19 sonrası değişecek iş yapış şekli konusunda diğer ortak çalışma alanları da farklı yatırımlar yapmaya devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.