Webrazzi üyelerinin istedikleri kategori ve etiketi takip etmesine olanak tanıyan 'Takip Et' servisi açıldı

Yeni güncelleme ile Webrazzi üyeliğinizi kullanarak herhangi bir yazarı, kategoriyi veya etiketi takip edebilirsiniz.
Webrazzi üyelerinin istedikleri kategori ve etiketi takip etmesine olanak tanıyan 'Takip Et' servisi açıldı

Geçtiğimiz ay sonunda Webrazzi'nin mobil öncelikli yeni tasarımını sizlere duyurmuştuk. O günden bu yana gelen tüm güzel yorumlarınız ve geri bildirimleriniz için öncelikle teşekkür ederiz. Sizden gelen geri bildirimler ile Webrazzi'yi daha erişilebilir ve kullanıcı odaklı hale getirmeye devam ediyoruz.

Bugün sizlere duyurusunu yapacağımız yeni özelliğimiz ise 'Takip Et' özelliği. Sizlerden gelen geri bildirimlerde Webrazzi'nin kişiselleştirilebilmesi, belirli konularda ve yazar özelinde takip özelliği çokça yer alıyordu. Yeni güncelleme ile artık Webrazzi üyeliğinizi kullanarak herhangi bir etiketi veya herhangi bir kategoriyi takip edebileceksiniz. (Webrazzi'ye üye değilseniz buradan üye olabilir, eğer üyeliğiniz mevcutsa bu linkten giriş yapabilirsiniz.) Bu sayede takip ettiğiniz kategori veya etiketlerde yeni içerikler yayınlandığında ister e-posta adresinize gelecek bir e-posta aracılığıyla ya da isterseniz sadece site içi bildirimleri sayesinde haberdar olabileceksiniz.

Üyeliğimle giriş yaptım fakat nasıl takibe alacağım?

Merak etmeyin üyeliğinizle giriş yaptığınızda sizi açılır bir ekran karşılayacak. Açılır pencereden size önerilen konuları takibe alabilirsiniz.

Webrazzi'de okuduğunuz haberler için yazar, kategori veya etiket özelinde takip etmeniz mümkün. Herhangi bir kategoriye veya etikete tıkladığınızda o konuda yazılmış tüm içerikleri görebiliyorsunuz. Kategori veya etiket sayfasına girdiğinizde üst kısımda sizi takip et butonu karşılıyor. Butona tıklayarak takip etme işleminizi başlatabilirsiniz. Artık takip ettiğiniz konuda veya yazarda yeni içeriklerden ilk siz haberdar olacaksınız.

Ek olarak içeriklerin en altında bulunan etiketlerin sağ tarafında bir artı butonu olduğunu göreceksiniz. Bu butonları da kullanarak okuduğunuz içeriği terk etmeden etiketleri takibe alabilirsiniz.

Yazar özelinde de içerikleri takip edebilirsiniz

Sadece kategori ve etiket özelinde değil artık Webrazzi'de yazar özelinde de içerikleri takip edebileceksiniz. Kategori ve etikette olduğu gibi takip etmek istediğiniz yazarın sayfasına girdiğinizde sizi yine takip et butonu karşılayacak. Butona tıklayarak yazarı takip etmeye başlayabilir ve yazarın yazacağı tüm haberlerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Takip etme tercihlerinizi değiştirebilirsiniz

Takipten çıkmak istediğinizde veya içeriklerden haberdar olma tercihlerinizi değiştirmek istiyorsanız hesap ayarlarındaki "Takip Ettiklerim" menüsüne girerek ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. İstediğiniz konuda sadece e-posta ile haberdar olup istediğiniz etiket veya kategoriden sadece site içi bildirim aracılığıyla haberdar olabilirsiniz.

Sadece gösterilen konuları mı takip edebilirim?

Hayır, Takip Ettiklerim menüsünde sistem tarafından önerilen konuları ve kategorileri öncelikli olarak görmektesiniz. Fakat dilediğiniz konuyu veya kategoriyi yine aynı sayfada bulunan arama kısmından aratarak bulabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz konu ve konuları aratarak takibe alabilirsiniz.

Peki site içi bildirim nedir?

Site içi bildirimlerine ise sitenin sağ üst kısmında yer alan çan ikonundan erişebilirsiniz Takip ettiğiniz yeni bir içerik yayınlandığında veya Webrazzi tarafından yapılan yeni bir duyuru olduğunda çan ikonu üzerinde bir noktanın belirdiğini ve sizi yeni bir bildirim olduğuyla ilgili bilgilendirdiğini göreceksiniz. Çan ikonuna tıklayarak bildirimlerinizi görebilirsiniz.

Takip Et özelliği sonrasında geliştirmeye devam ettiğimiz yeni özelliklerimiz yakında sizlerle buluşacak. Bu esnada Webrazzi'yi geliştirirken hangi teknolojileri kullandığımızı ve WordPress'ten çıkış hikayemizi merak ediyorsanız CTO'muz Serdar Öztürk'ün yazdığı yazıyı okuyabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.