Ticket Restaurant Edenred'den mobil temassız ödeme sistemi: EdenredPay

Edenred Türkiye tarafından geliştirilen EdenredPay ile kullanıcılara yeni nesil mobil temassız ödeme imkanı sunulacak.
Ticket Restaurant Edenred'den mobil temassız ödeme sistemi: EdenredPay

Ülkemizde Ticket markası ile tanınan Edenred, yeni bir çözüm ile karşımıza çıktı. Bugün düzenlenen online bir basın toplantısı ile tanıtılan ve Edenred Türkiye tarafından geliştirilen EdenredPay ile kullanıcılara yeni nesil mobil temassız ödeme imkanı sunulacak.

NFC (Near Field Communication - Yakın Alan İletişimi) teknolojisine dayanan yeni nesil mobil temassız ödeme sistemi EdenredPay’i kullanıma sunan Ticket Restaurant Edenred, Türkiye’de yemek kartı sektöründeki mobil ödemeleri de farklı bir boyuta taşımayı hedefliyor.

NFC özelliği bulunan yeni nesil ÖKC’ler (Ödeme Kaydedici Cihazlar) ve mobil uygulama arasında temassız iletişim kurarak kart kullanma ihtiyacını ortadan kaldıran EdenredPay ile tüm Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları Android cep telefonlarını, yazar kasaya yaklaştırarak, ödemelerini bugüne kadar hem deneyimlemedikleri bir hız ve kolaylıkla, hem de güvenli bir şekilde yapabilecekler.

Ticket Restaurant Yemek kartının ülkemizde 1,5 milyon kullanıcıya sahip olduğunu da ekleyelim. Ticket Restaurant Yemek Kartı toplamda 45 bin cafe ve restoranda da kullanılabiliyor.

Son yıllarda dijitalleşmeye yaptıkları yatırımlarla artık kendilerini bir FinTek şirketi olarak konumlandırdıklarını söyleyen Edenred Türkiye genel müdürü Eric de Ladoucette, dünyada yemek kartını ilk yaratan ve yaygınlaştıran, Türkiye’yi yemek kartıyla tanıştıran pazar lideri firma olarak sektöre öncülük etme misyonları olduğunu belirtti.

Nakitsiz ve kartsız bir dünyaya doğru hızla ilerlediğimiz bugünlerde dijital ödeme yöntemlerinin sunduğu kolaylık ve hijyenik kullanım avantajının vazgeçebileceğimiz bir şey olmadığını da paylaşan Ladoucette, Edenred olarak bu dönüşümün tam merkezinde yer aldıklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.