Yapay zeka ile üretilen yüzler için online kütüphane: Generated Photos

Generated Photos, yapay zeka kullanarak aslında olmayan yüzler yaratıyor ve bu yüzlerin ticari olarak kullanılmasına olanak sağlıyor.
Yapay zeka ile üretilen yüzler için online kütüphane: Generated Photos

Daha önce görsel alanda faaliyet gösteren yapay zeka araçlarına birçok kez yer verdik. Generated Photos da bu araçlardan biri. Platform yapay zeka kullanarak aslında olmayan yüzler yaratıyor ve bu yüzlerin ticari olarak kullanılmasına olanak sağlıyor. Fotoğraflardaki yüzleri gerçeğinden ayırmanın neredeyse imkansız olduğunu da belirtelim.

2 milyona yakın yüz fotoğrafı

Yaklaşık 2 milyona yakın hazır yüzün bulunduğu Generated Photos, fotoğrafları şeffaf arka planlarla kullanıcıya sunuyor. Dilerseniz sol tarafta bulunan panelden dilediğiniz renkte arka plan da oluşturabiliyorsunuz. Böylelikle yapay zeka tarafından üretilen görüntülerin, sunumlardan web sitelerine ve mobil uygulamalara kadar her alanda tasarım öğeleri olarak kullanılması mümkün oluyor.

Farklı ödeme seçenekleri

Eğer kişisel kullanım için fotoğrafa ihtiyacınız varsa fotoğrafları daha düşük kaliteli olmak kaydıyla herhangi bir ücret ödemeden indirebiliyorsunuz. Üstelik bu fotoğraflar için kaynak belirtmeniz gerekiyor. Ancak ilk zamanlarda tamamen ücretsiz olan platformun görsellerinin artmasıyla artık ücretli olarak sunulduğunu belirtelim. Platforma Google hesabınızla üye olabiliyorsunuz.

Eğer kurumsal amaçlı kullanmak üzere tek bir görsel indirmek isterseniz sizden 2,99 dolar talep ediliyor. Eğer 8,97 dolar öderseniz o fotoğraf platformdan siliniyor ve böylelikle tek kullanan siz olmuş oluyorsunuz. Generated Photos'a aylık 29 dolar ödeyerek Pro üyelik sahibi de olabiliyorsunuz. Böylelikle dilediğiniz fotoğrafı indirebiliyor ve istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.

Ülkemizdeki döviz kurunu düşündüğümüzde Generated Photos'a ödenen meblağ biraz yüksek olsa da eğer sürekli bu tarz fotoğraflar kullanmak zorundaysanız verdiğiniz paraya değecektir diyebilirim.

Generated Photos'a buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.