Başkent Doğalgaz Ön Ödemeli Kartları için evde dolum servisi başladı

Başkent Doğalgaz'ın Gazmatik kiosk operasyonu, evde dolum servisi başlattı. Servis, 65 yaş ve üstü aboneler için ücretsiz olarak sunuluyor.
Başkent Doğalgaz Ön Ödemeli Kartları için evde dolum servisi başladı

Başkent Doğalgaz'ın 2016 yılında Birleşik Ödeme Hizmetleri ve E-Para A.Ş. ile birlikte yürüttüğü Gazmatik kiosk operasyonu, evde dolum servisi başlattı. Birleşik Ödeme Hizmetleri Yönetici Ortağı İlker Sözdinler, paylaştığı LinkedIn gönderisinde uzun süredir üzerinde çalıştıkları evde dolum hizmetini hayata geçirdiklerini duyurdu. 

Artık Ankaralı vatandaşlar, gaz dolumunu evden gerçekleştirebilecek. Bunun için vatandaşların 0850 450 06 56 numaralı Gazmati Evde Dolum Hattı'nı araması yeterli. 65 yaş ve üstü aboneler için evde dolum hizmetinin ücretsiz olacağını da ekleyelim. 

Sözdinler, paylaşımında teknik anlamda birçok zorluğu bulunan bu projenin hayata geçmesinde katkıda bulunanlara da teşekkür etti. Projeye katkıda bulunan şirket ve isimler arasında Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin yanı sıra MT Bilgi Teknolojileri, Paket Taxi, MNG Kargo, Nusret Sancak, Aydın Çelik Gökhan Demir ve Raşit Emir Süer yer alıyor. 

Salgın süresince pek çok alanda dijitalleşmenin hızlandığını görüyoruz. Başkent Doğalgaz'ın sunduğu evde dolum hizmeti de bizlere kurumların salgın sürecine adaptasyonunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.