Stadia'nın giriş ücreti kaldırıldı ve Pro sürümü 2 aylığına ücretsiz oldu

Geçtiğimiz aylarda kullanıma sunulan ve 129 dolarlık bir giriş bedeline sahip olan Stadia'nın giriş ücreti kaldırıldı ve Pro sürümü 2 aylığına ücretsiz oldu.
Stadia'nın giriş ücreti kaldırıldı ve Pro sürümü 2 aylığına ücretsiz oldu

Google'ın çevrimiçi oyun servisi olarak karşımıza çıkan Stadia'dan ilk olarak geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere bahsetmiştik. Geçtiğimiz aylarda kullanıma sunulan ve 129 dolarlık bir giriş bedeline sahip olan Stadia'nın giriş ücreti kaldırıldı ve Pro sürümü 2 aylığına ücretsiz oldu.

Google tarafından paylaşılan bilgilere göre Corona virüs salgını nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bu dönemde Stadia'nın 129 dolarlık giriş ücreti 2 aylığına kaldırıldı. Yapılan açıklamda platformun aktif olarak kullanıma sunulduğu ülkelerde servise ücretsiz olarak kayıt olabilineceği paylaşıldı.

Stadia servisinin şu an için Belçika, İtalya, Finlandiya, Hollanda, Kanada, Norveç, Danimarka, İspanya, Fransa, İsveç, Almanya, İngiltere, İrlanda ve ABD olmak üzere 14 ülkede aktif olarak kullanımda olduğunu da ekleyelim. 2 aylık sürecin sonunda ise kullanıcılardan her ay için 9,99 dolar talep edilecek.

Google'ın Stadia servisine kayıt olabilmeniz için bir Gmail hesabınızın olması gerektiğini de ekleyelim. Platforma ücretsiz olarak üye olduktan sonra aralarında GRID, Destiny 2: The Collection ve Thumper gibi oyunların da bulunduğu 9 oyunu 2 ay boyunca 4K ve 1080 piksel çözünürlüklerinde stream ederek oynayabileceğinizi de ekleyelim.

Stadia sayesinde belirlenen oyunları Chromecast Ultra ile televizyonlarda, belirlenen Android telefon / tabletlerde ve Chrome internet tarayıcısı ile bilgisayarınızda oynayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.