SaaS tabanlı satış sonrası destek platformu ServisSoft, 125 bin dolar yatırım aldı

SaaS tabanlı satış sonrası destek platformu olarak hizmet veren ServisSoft, Hande Enes ve Mert Utancak’tan toplamda 125 bin dolar yatırım aldı.
SaaS tabanlı satış sonrası destek platformu ServisSoft, 125 bin dolar yatırım aldı

SaaS tabanlı satış sonrası destek platformu ServisSoft'un 3 binden fazla kullanıcıya hizmet verdiğini geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere aktarmıştık. 2016 yılında Aybar Başaran, Anıl Başaran ve Eren Asığlı tarafından kurulan ServisSoft, yatırım haberi ile karşımıza çıktı. 

ServisSoft'un SaaS tabanlı süreç yönetimi çözümleriyle başta Xiaomi, Tchibo, Omron, Shimano, Lanova, Atalian, Atlas Copco ve Indesit gibi 40’ın üzerinde yerel ve global firmaya, satış sonrası hizmetler alanında dijital dönüşümlerini hızlandırmalarında yardımcı olduğunu da hatırlatalım.

ServisSoft bu senenin başında teknik servis hizmetleri sektöründe sağladığı dijital dönüşüm çözümlerine ek olarak, iş-ortaklarından gelen talepler doğrultusunda nesnelerin interneti ile arıza tahminini ve tespiti, yapay zeka tabanlı periyodik bakım takvimlemesi gibi yeni akıllı ve otonom dinamik servisler geliştirmek amacıyla bir Ar-Ge departmanı oluşturdu.

Paylaşışan bilgilere göre ServisSoft, Hande Enes ve Mert Utancak’tan toplamda 125 bin dolar yatırım aldı. Alınan yatırımın söz konusu Ar-Ge çalışmaları için kullanılacağını da ekleyelim. ServisSoft'un değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Böylesi bir kriz döneminde yatırım kararı vermekten çekinmeyerek ServisSoft'a olan güvenlerini gösterdikleri için başta Hande Hanım ve Mert Bey’e teşekkür ettiklerini dile getiren ServisSoft kurucu ortağı Aybar Başaran, Ar-Ge süreçleri sonrası ürettikleri akıllı otonom çözümleri ve servis süreçleri yönetimi konusundaki mevcut teknolojileri ile global pazarda da önemli bir aktör olmayı hedeflediklerini paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.