SaaS tabanlı satış sonrası destek platformu ServisSoft, 3 binden fazla kullanıcıya hizmet veriyor

Çeşitli sektörlerden toplamda 40 müşteriye hizmet sunan ServisSoft, müşterilerine, servis yönetimi, stok takibi, personel yönetimi, çağrı merkezi yönetimi, zimmet takibi, periyodik bakım takibi, cari yönetimi gibi konularda destek sağlıyor.

Faaliyet kapsamında teknik servis hizmeti bulunan firmalar ile birlikte üretim veya perakende satış yapan, saha personelleri ve sahadaki yetkili servislerini yöneten firmalar için satış sonrası servis ve saha yönetim hizmeti sunan SaaS girişimi olan ServisSoft'u ilk olarak 2017 yılının Ekim ayında sizlere aktarmıştık.

Şu an için 7 kişilik bir ekiple hizmet veren ServisSoft, 2016 yılında Aybar Başaran, Anıl Başaran ve Eren Asığlı tarafından kuruldu. Çeşitli sektörlerden toplamda 40 müşteriye hizmet sunan ServisSoft, müşterilerine, servis yönetimi, stok takibi, personel yönetimi, çağrı merkezi yönetimi, zimmet takibi, periyodik bakım takibi, cari yönetimi gibi konularda destek sağlıyor.

Toplamda 3 bin 233 kullanıcıya hizmet veren ServisSoft, Türkiye’nin tamamı ile Avrupa ve Asya’da bulunan 13 ülkeye de hizmet veriyor. ServisSoft platformunda toplamda yarım milyonu üzerinde servis kaydı ile bir milyonun üzerinde müşteri kaydı bulunmakta.

ServisSoft girişimi Omron, Dyson, Tchibo, Shimano, Atalian, Atlas Copco gibi uluslararası markalar ile birlikte Karaca, Skytech, Evefone, Lanova, Hotpoint Ariston gibi pek çok ulusal markaya da hizmet veriyor. Müşterileri için özelleştirilebilir yapısı, kolay entegre edilebilirliği, kullanım kolaylığı, hizmet çeşitliliği ve verilen hizmet detayı ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen ServisSoft, bugüne kadar herhangi bir yatırım almadı.

Müşterilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oluşturulmuş, farklı modüller barındıran 8 farklı paket ile müşterilerine hizmet veren ServisSoft, aylık veya yıllık kiralama modeli ile gelir elde ediyor. Bununla birlikte ek geliştirmeler ve entegrasyonlar ayrı gelir kalemleri olarak yer alıyor.

Satış sonrası servis hizmetlerini yapay zeka uygulamaları ile birleştirip, firmaların sunduğu servis hizmetleri kalitesini artırmayı planlayan ServisSoft, mevcut sensör teknolojileri ile birleştirilen servis çözümleri geliştirip, cihazlara arızaları oluştuğunda müdahale etmek ve arıza önleyici ve engelleyici bakım planları oluşturmayı da hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.