Şubat ayında kapanan HQ Trivia, ödüllü yarışma ile geri döndü

Yaklaşık 45 gün boyunca kapalı kalan HQ Trivia, 1000 dolar ödüllü yarışması ile birlikte geri döndü.
Şubat ayında kapanan HQ Trivia, ödüllü yarışma ile geri döndü

Kullanıcılarına gerçek para kazanmalarını vadeden bilgi yarışması temalı mobil oyun olarak karşımıza çıkan HQ Trivia'dan ilk olarak 2018 yılının Mart ayında sizlere bahsetmiştik. Geçtiğimiz Şubat ayında ise HQ Trivia CEO'su ve kurucu ortağı Rus Yusupov uygulamanın yolun sonuna geldiği ve kapanacağını duyurmuştu.

Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ise yaklaşık 45 gün boyunca kapalı kalan HQ Trivia, 1000 dolarlık yeni yarışması ile birlikte geri döndü. HQ Trivia'nın tekrar canlı bilgi yarışmaları ile karşımıza çıkacağı hem uygulamasından gönderilen bir bildirim ile hem de HQ Trivia CEO'su ve kurucu ortağı Rus Yusupov'un attığı bir tweet ile duyuruldu.

Uygulamanın geri dönmesinin şerefine örneğin orman yangınları veya Corona virüs salgınından etkilenen bölgelerdeki insanlar için yemek yapan bir hayır kurumu olan World Central Kitchen'a 100 bin dolar bağış yapıldığını da ekleyelim.

Paylaşılan bilgilere göre HQ Trivia'nın sadece son bir yarışma için geri dönmediğini gerçek para ödüllü canlı bilgi yarışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini de ekleyelim. Söz konusu 1000 dolarlık yarışma ise dün düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı 1000 dolar ödüllü yarışmayı toplamda 10 bin kişi kazandı ve 1000 dolarlık ödül bu kullanıcılar arasında paylaşıldı.

Corona virüs salgını nedeniyle neredeyse tüm dünyadaki insanların evde oldukları düşünüldüğünde HQ Trivia'nın dönüşü için oldukça mantıklı bir zaman olduğunu söyleyebiliriz.

HQ Trivia ile benzer bir çözüm ile karşımıza çıkan Hadi uygulaması da bir dönem ülkemizde çok popüler olmuştu. Geçtiğimiz yıl ise popülerliğini yavaş yavaş kaybeden Hadi uygulaması iyice unutuldu. Herkesin evinde olduğu bu zor günler Hadi uygulamasının tekrar popüler olabilmesi için doğru zaman olabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.