Şok Marketler, Cepte Şok ile 5.000 kişiye istihdam imkanı sağlayacak

Şok Marketler, Cepte Şok'un da katkısıyla 2020'de 5.000 kişiyi istihdam etmeyi hedefliyor. 
Şok Marketler, Cepte Şok ile 5.000 kişiye istihdam imkanı sağlayacak

Geçtiğimiz hafta Şok Marketler'in yenilenen online market servisi uygulaması Cepte Şok'un detaylarını sizlere aktarmıştık. Bizim özel haber olarak yayınladığımız Cepte Şok'u, bugün resmi olarak duyurdu.

Cepte Şok ile  ücretsiz adrese teslimat hizmetini başlattığını duyuran indirim marketleri zinciri, resmi açıklamasıyla istihdam konusundaki ön görülerimizi de doğruladı. Şok Marketler, Cepte Şok'un da katkısıyla 2020'de 5.000 kişiyi istihdam etmeyi hedefliyor. 

Kullanıcıların sipariş teslimatları aynı gün içinde ek bir ücret ödemeden gerçekleşeceğini hatırlatalım. Bunun yanı sıra  Cepte Şok’tan sipariş verilen ürünlerin fiyatlarının Şok Market fiyatlarıyla aynı olacağını tekrarlamakta da fayda var. Şok Marketler CEO’su Uğur Demirel, Cepte Şok uygulamasıyla ilgili yaptığı açıklamada COVİD-19 salgınında topluma destek olmak için attıkları adımlara da yer verdi: 

Toplum olarak içinde bulunduğumuz bu zor dönemde bu hizmeti başlatmanın bizim için anlamı büyük. İnsanların güvenilir gıdaya ulaşması için 30.000 çalışanımız ve iş ortaklarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Onlara da ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Toplumumuzun kendisini rahat hissetmesi için üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle Şok Marketler olarak adrese teslimat hizmetini başlattık. Müşterilerimizin evden çıkmadan online olarak sipariş verdiği ürünleri marketlerimizle aynı fiyatlardan ücretsiz olarak adreslerine teslim ediyoruz. Cepte Şok için ek istihdam da sağlayacağız. Hem adrese teslimat hizmeti kapsamında hem de açmayı planladığımız yeni mağazalarla birlikte 2020 yılında toplam 5.000 kişiyi istihdam etmeyi hedefliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.