Samsung Galaxy Z Flip neler sunuyor?

Samsung'un ikinci katlanabilir akıllı telefon modeli olan Samsung Galaxy Z Flip modeli ile birkaç gün geçirme fırsatı yakaladım. Bu videomuzda ise Samsung Galaxy Z Flip modelinin artılarına ve eksilerine yakından bakacağız.

Samsung'un Galaxy S20 ailesini ve Galaxy Z Flip modelini tanıttığını geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Samsung'un ikinci katlanabilir akıllı telefon modeli olan Samsung Galaxy Z Flip modeli ile birkaç gün geçirme fırsatı yakaladım. Bu videomuzda ise Samsung Galaxy Z Flip modelinin artılarına ve eksilerine yakından bakacağız.

Samsung Galaxy Z Flip özellikleri

Ülkemizde parlak mor ve parlak siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Samsung Galaxy Z Flip, 183 gram ağırlığında ve 7,2 mm kalınlığında. Katlandığında ise 17,3 mm kalınlığında olan Samsung Galaxy Z Flip modeli, ekran kısmında Samsung'un Ultra Thin Glass (UTG) olarak adlandırdığı bir teknoloji kullanıyor.

Ultra Thin Glass (UTG) temelde çok ince bir cam olsa da daha çok plastik gibi performans gösteriyor. Cihazın arkasının cam ve çerçevelerinin alüminyum olduğunu da ekleyelim. Oldukça kaygan bir akıllı telefon olan Galaxy Z Flip, herhangi bir IP sertifikasına da sahip değil.

6,7 inçlik katlanabilir Dynamic AMOLED ekran kullanan Samsung Galaxy Z Flip, 1080 x 2636 piksel çözünürlüğünde. Cihazın ekran gövde oranı ise yüzde 82,5. Ana erkanın haricinde cihaz katlandığında bildirimleri takip edebilmeniz adına 1,1 inç büyüklüğünde ikinci bir ekran da sunan Z Flip, bu ekrandan bildirim kontrolü, müzik oynatıcıyı kontrol etme ve kamera kullanımı gibi özellikler sunuyor.

Performans konusunda iddialı bir model olan Z Flip, gücünü Snapdragon 855+ işlemcisinden alıyor. 8GB RAM ve 256 GB dahili depolama sunan Samsung Galaxy Z Flip, Android 10.0 işletim sistemi ve One UI 2 arayüzünü kullanıyor.

Arka kısmında çift kamera bulunduran Z Flip, 12 megapiksellik f/1.8 diyafram açıklığına sahip ana kamera ve 12 megapiksellik f/2.2 diyafram açıklığına sahip geniş açılı kamera sunuyor. Samsung Galaxy Z Flip modelinin 10 megapiksellik bir selfie kamerasına sahip olduğunu da ekleyelim.

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı

3 bin 300 mAh büyüklüğünde bir pil sunan Samsung Galaxy Z Flip, hem kablosuz hem de hızlı şarj teknolojilerini de destekliyor. Son olarak Samsung Galaxy Z Flip modelinin fiyatına gelecek olursak Z Flip, ülkemizde 14 bin 499 TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.