Bunch, App Store'da 9 ülkede ilk 20 sosyal uygulama arasına girdi

23 Mart Pazar günü itibarı ile Bunch App Store'da, 9 ülkede ilk 20 sosyal uygulama arasına, aynı zamanda 6 ülkede ise bütün bedava uygulamalar arasında ilk 150'ye girdi.
Bunch, App Store'da 9 ülkede ilk 20 sosyal uygulama arasına girdi

Selçuk Atlı'nın kurucu ortağı olduğu Bunch'ın Tencent ve Riot Games'ten 3,85 milyon dolar yatırım aldığını sizlere 2019 yılının Kasım ayında aktarmıştık. 2017 yılının sonunda Selçuk Atlı, Jason Liang ve Jordan Howlett tarafından kurulan Bunch, mobil oyunlar için grup şeklinde video sohbet imkanı sunan bir girişim olarak hizmet veriyor.

Şirketin yatırımcıları arasında Tencent, Supercell, Riot Games, Miniclip, London Venture Partners ve Founders Fund gibi önemli isimlerin yer aldığını da ekleyelim.

Corona virüs salgını nedeniyle içinde bulunduğumuz zor zamanlarda insanlar, uzakta oldukları arkadaşları ve yakınları ile bir araya gelebilmenin yollarını arıyor. Tam da bu noktada devreye giren Bunch, gittikçe önem kazanan bu derde çözüm getirdiği için, geçtiğimiz hafta içerisinde dünya çapında hızla büyümeye başladı. 

Paylaşılan bilgilere göre 23 Mart Pazar günü itibariyle Bunch, App Store'da 9 ülkede ilk 20 sosyal uygulama arasına ve aynı zamanda 6 ülkede ise bütün bedava uygulamalar arasında ilk 150'ye girdi. Bir hafta öncesine kadar Bunch'ın App Store'da hiçbir ülkede, hiçbir kategori içerisinde listelenmediğini de hatırlatalım.

Fakat bu durum bir kaç gün içinde hızla değişti ve Bunch'ın kullanımını 120 kat büyüdü. Aşağıda yer alan haritada geçtiğimiz hafta içerisinde Bunch'ın en fazla kullanıldığı ülkeleri de görebilirsiniz. Dilerseniz Bunch uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

App Store'da

  • 9 ülkede ilk 20 sosyal uygulama arasında.
  • 13 ülkede ilk 50 sosyal uygulama arasında.
  • 19 ülkede ilk 100 sosyal uygulama arasında.
  • 33 ülkede de ilk 200 sosyal uygulama arasında.
  • Ve de 6 ülkede, bütün App Store'daki ilk 150 bedava uygulama arasında.

Play Store'da

  • 6 ülkede ilk 20 sosyal uygulama arasında.
  • 17 ülkede ilk 100 sosyal uygulama arasında.
  • 26 ülkede de, bütün Play Store'daki ilk 200 sosyal uygulama arasında.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.