Çocuklar için geliştirilen Revolut Junior kullanıma sunuldu

Yeni bir ürün ile karşımıza çıkan Londra merkezli fintech girişimi Revolut, Revolut Junior ürününü kullanıma sunduğunu duyurdu.
Çocuklar için geliştirilen Revolut Junior kullanıma sunuldu

500 milyon dolarlık bir yatırım alan Revolut'un değerlemesi 5,5 milyar dolara çıkardığını sizlere geçtiğimiz Ocak ayında aktarmıştık. Bugün ise yeni bir ürün ile karşımıza çıkan Londra merkezli fintech girişimi Revolut, Revolut Junior ürününü kullanıma sunduğunu duyurdu.

Revolut Junior uygulaması adından da anlaşılabileceği üzere çocukları hedef alıyor. 7 - 17 yaş arasındaki kullanıcılara ulaşmayı hedefleyen Revolut Junior uygulaması ebeveynlerin kullandığı ana Revolut uygulaması ile doğrudan entegre bir şekilde çalışıyor.

Revolut kullanıcısı olan ebeveynler çocuklarına Revolut Junior hesapları oluşturabilecek. Hesap oluşturulduktan sonra ise çocuklar Revolut Junior uygulaması indirebilir ve Revolut Junior kartını alabilirler. Revolut Junior uygulaması Hesap ve Profil olmak üzere iki farklı alandan oluşuyor. 

Revolut Junior uygulamasını kullanan çocuklar Hesap kısmından gerçek zamanlı olarak gerçekleşen işlemleri takip edebiliyor. Profil kısmından ise Revolut Junior kartının ayarları yapılabiliyor. Ebeveynlerin çocuklarının Revolut ile yaptığı harcamaları kontrol edebileceklerini de ekleyelim.

Sadece harcamaları kontrol etmekle kalmayan ebeveynler, dilerlerse Revolut Junior kartının bazı özelliklerini de kontrol edebiliyor. Bu özellikler arasında online ödeme özelliğini kapatma da bulunuyor. Revolut Junior ile işlem yapıldığında ebeveynlere bildirim gidebildiğini de ekleyelim. Revolut tarafından paylaşılan bilgilere göre gelecekte Revolut Junior uygulaması için yeni özellikler de eklenecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.