Evreka'dan corona virüs salgınına karşı ek önlemler

Birçok şirket ve girişim, alınan genel önlemlerin yanı sıra kendi işleri odağında kişilere ve topluma yardımcı olmayı hedefliyor.
Evreka'dan corona virüs salgınına karşı ek önlemler

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüs salgını, etkisini tüm dünyada hissettirmeye devam ediyor. Güncel olarak 180 binden fazla enfekte vakaya ve 7 binden fazla ölüme neden olan salgın için tüm dünya çeşitli önlemler almaya devam ediyor. Birçok şirket ve girişim de alınan genel önlemlerin yanı sıra kendi işleri odağında kişilere ve topluma yardımcı olmayı hedefliyor. Yerli IoT girişimlerinden Evreka da bu şirketlerden biri.

Evreka, bu süreçte teknolojisini ücretsiz olarak sunuyor

Kişisel temizliğin yanı sıra, çevresel temizlik faktörleri ve temel sağlık ihtiyaçlarımıza kesintisiz ulaşımın hepimiz için önemli olduğunu söyleyebiliriz. Bu süreçlerde gıda/ilaç/temizlik sağlayıcılarının operasyonlarının daha etkin bir şekilde devam etmesi ve vatandaşların sağlığının güvence altına alınması gerekiyor. Evreka, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya için hepimize sorumluluk düştüğünün farkında olduğunu ve bu kriz atlatılana kadar, hem operasyonlara hem de insanlara hitap eden teknolojisini ilgili tüm kurum ve kuruluşlara tamamen ücretsiz sağlayacağını belirtiyor.

Evreka'nın salgın konusunda sağlayacağı avantajlar

Evreka, atık yönetim ve şehir temizliği sektörü için geliştirdiği çözümlerin parçası olan gerçek zamanlı süreç yönetim, lokasyon bazlı iş takibi, vatandaşların süreçlere dahil edilmesi, kaynak planlaması ve yönetimi, yeteneklerimiz ile bu kriz durumunun yönetilmesinde destekleyici rol oynayabileceğini düşünüyor. Girişim bununla, şehirlerin daha etkin ve planlı bir şekilde dezenfekte edilmesinin sağlanabileceğini ve operasyonların takip edilebileceğini; kişilerin karşılaştığı semptomların kontrol ve takip edilebileceğini ve kişilerin ilaç ihtiyaçlarını bildirebileceklerini söylüyor.

Evreka, bireysel aksiyonların yanında dayanışma ile katkıda bulunmak, virüs ile mücadeleyi büyütmek ve güçlendirmek istiyor. Birlikte yapabileceklerimizi keşfetmek ve hayata geçirmek için herkesi çözümün parçası olmaya davet ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.