Slack gönderilerini 112 dile çeviren ücretsiz eklenti: Lingvanex

Lingvanex adlı girişim, farklı dillerde konuşan çalışanların sayısının daha fazla olduğu şirketlerde yaşanan "anlam karmaşası" problemini çözmeyi hedefliyor.
Slack gönderilerini 112 dile çeviren ücretsiz eklenti: Lingvanex

Günümüzde Slack kullanımı, hem kurumsal şirketler hem de daha küçük işletmeler arasında yaygınlaşmaya başladı. Küçük ölçekli şirketlerde Slack kullanımı, kişi sayısının azlığından dolayı daha kolay olsa da global olarak faaliyet gösteren kurumsal şirketler kimi zaman bu konuda bazı sıkıntılar yaşayabiliyor. Bu problemlerden biri de yabancı dil bilgisinin eksik kalması diyebiliriz. Ancak Lingvanex adlı girişim, farklı dillerde konuşan çalışanların sayısının daha fazla olduğu şirketlerde yaşanan "anlam karmaşası" problemini çözmeyi hedefliyor.

Lingvanex'i direkt olarak Slack'e entegre etmek mümkün

Oldukça yeni bir uygulama olan Lingvanex'i kullanmak için öncelikle platformda üyelik oluşturmanız gerekiyor. Üyeliği e-posta adresinizi kullanarak ya da Facebook hesabınızı sisteme entegre ederek oluşturabiliyorsunuz. Daha sonra Lingvanex'i hangi iş yeriniz için olduğunu belirterek direkt olarak Slack'e ekleyebiliyorsunuz. Slack hesabınıza giriş yaptığınızda sol tarafta yer alan bölümün en altında "Recent Apps" başlığını göreceksiniz. Lingvanex uygulaması yeni bir uygulama şeklinde başlığın altında karşınıza çıkacak ve ona tıkladığınızda çeviri yapılması istenen gruba entegrasyonu gerçekleştirebileceksiniz. Lingvanex'i birden fazla gruba ekleyebileceğinizi de hatırlatalım.

112 dilde çeviri

Platform 112 farklı dilde çeviri gerçekleştiriyor. Bu diller arasında İngilizce, Arapça, Danca, Türkçe, İtalyanca, İspanyolca, Almanca, Çince, Norveççe, Rusça, Norveççe gibi diller yer alıyor. Uygulama çeviri yapacağı dili direkt olarak algılıyor ve sizin istediğiniz dile default olarak çeviriyor. Lingvanex, iOS, macOS, Android, Apple Watch, Windows gibi tüm işletim sistemlerinde kullanılabiliyor. 

Lingvanex'in nasıl çeviri yaptığını merak ediyorsanız, uygulamayı Slack'e eklemeden önce buradan deneme yapabilirsiniz. Ancak deneme kısmında sadece belirli diller baz alınmış. Biz uygulamayı Slack'e kurduğumuz zaman Türkçe'den İngilizce'ye çeviri yapabildiğini gördük.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.