Restoran rezervasyon servisi Reztoran, "Reserve with Google" entegrasyonunu yayına aldı

İstanbul, İzmir, Ankara, Çeşme ve Bodrum'da 2 binin üzerinde üye restorana ücretsiz rezervasyon imkanı sağlayan Reztoran, Google ile iş birliği yaptığını duyurdu.
Restoran rezervasyon servisi Reztoran,

İstanbul, İzmir, Ankara, Çeşme ve Bodrum'da 2 binin üzerinde üye restorana ücretsiz rezervasyon imkanı sağlayan Reztoran, Google ile iş birliği yaptığını duyurdu. Platform, iş birliği kapsamında "Reserve with Google" adlı ürününü yayına aldı.

Reserve with Google entegrasyonu ile kullanıcılar, Google’da Reztoran anlaşmalı restoran adı aratıldığında çıkan arama sonuç ekranında, "Masa Rezerve Et" butonunu kullanarak ücretsiz olarak online rezervasyon yapabilecekler. Bu entegrasyon için restoranlardan ekstra bir ücret talep edilmediğini; entegrasyonun Reztoran anlaşmalı ve Google işletme kaydı olan hesaplar için otomatik olarak gerçekleştiğini de hatırlatalım. Reztoran ve Google iş birliği sayesinde kullanıcılar restoranlarda saatlik müsaitlik bilgisini görüp masa ayırtabiliyorlar. Reserve with Google ile mekanlara da yepyeni bir müşteri kanalı sağlandığını söylemek mümkün.

Yeni entegrasyonun yanı sıra Reztoran.com, dışarıda yemek yemek, eğlenmek isteyenlere her konseptte mekana ulaşma olanağı sağlıyor. Platform bünyesinde restoranlar, cafeler, beach'ler, gece kulüpleri gibi birçok seçenek barındırıyor.

Reztoran, anlaşmalı mekanlarına sağladığı dijital rezervasyon defteri ile rezervasyon ajandası kullanımı yerine her şeyin dijital bir ekrandan takip edilmesini sağlıyor. Bu entegrasyon sayesinde kullanıcıya hangi mekanda, hangi saat için yer olduğu anlık olarak gösteriliyor ve mekanlar hakkında kişinin merak ettiği bilgiler sunuluyor. Platformunda aynı zamanda mekanların menü, etkinlik, giriş ücreti, otopark durumu gibi bilgilerine de yer veren Reztoran, restoranlarla ilgili tüm detayları keşfetmeyi sağlıyor diyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.