Online not defteri uygulaması: AlotNote

Platformda hem üyelik sistemi hem de hiçbir üyelik gerektirmeyen direkt not alma bölümü bulunuyor.
Online not defteri uygulaması: AlotNote

Teknolojinin ilerlemesiyle çoğu alanda olduğu gibi not tutma alanında da online'a ve mobile geçiş söz konusu. Hatırlayacaksınız biz de daha önce sizlerle birçok farklı online not tutma uygulaması paylaşmıştık. Globalde yeni ama dinamik diyebileceğimiz Pine, Allegory, Gooba, Weava; bunların yanı sıra klasikleşmiş Evernote, Notes.io ve OneNote gibi örnekleri bulunan not tutma uygulamalarına bir yenisi de ülkemizden ekleniyor; AlotNote.

AlotNote nedir?

2018 yılında Ahmet Bilal Çelik ve Elif Yeşilyurt tarafından hayata geçirilen AlotNote'u kullanmak için iki farklı seçenek bulunuyor. Platformda hem üyelik sistemi hem de hiçbir üyelik gerektirmeyen direkt not alma bölümü bulunuyor. AlotNote'u diğerlerinden farklı kılan en önemli özelliklerden biri de bu diyebiliriz. Zira günümüzde bir platformu kullanmak için öne çıkan en önemli kıstaslardan biri bize ne kadar zaman kazandırdığı. AlotNote'un direkt not alma bölümü zaman kısıtlamasını ortadan kaldırıyor. Aslında platforma üye olmak da bir o kadar basit. Çünkü herhangi bir e-posta adresi girmeniz ya da aktivasyon mail'i beklemeniz gerekmiyor. Belirlediğiniz kullanıcı adı ve şifreyle 5 saniye gibi bir sürede üyelik işleminiz gerçekleşmiş oluyor.

Nasıl kullanılır?

Platforma üye olduğunuz zaman notlarınızı yıldızlayarak, notlarınıza istediğiniz zaman hemen ulaşabiliyorsunuz. Yapılacaklar listeleri oluşturabiliyor ve notlarınızı dilediğiniz platformda paylaşabiliyorsunuz. Notlarınızı istediğiniz zaman diğer kişilerin erişemeyeceği şekilde kapatabiliyorsunuz.

3 ay gibi bir sürede geliştirilen platform Türkiye'nin yanı sıra ABD, Ukrayna, Cezayir, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde de aktif olarak kullanılıyor. Şu anda 1000'e yakın üyesi bulunan platformda bugüne kadar oluşturulan notların sayısı ise 3 bin 500'den daha fazla. AlotNote'un kurulduğu günden bu yana 200 binden fazla görüntülemeye ulaştığını da hatırlatalım. 

Dijital reklamlardan gelir elde eden platforma önümüzdeki dönemde galeri tutma, ortak notlar tutma, detaylı analizler ekleme gibi birçok özelliğin ekleneceğini belirtelim. 

AlotNote'a buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.