Online ve kişisel not tutma, yapılacaklar listesi oluşturma platformu: Pine

Pine, özünde yapılacaklar listesi ve not tutma uygulaması olarak görünse de platform kendini "kullanıcının kişisel günlüğü" olarak tanımlamayı tercih ediyor.
Online ve kişisel not tutma, yapılacaklar listesi oluşturma platformu: Pine

Not tutma, yapılacaklar listesi hazırlama gibi angarya diyebileceğimiz işler, teknolojinin gelişmesiyle ve yazının dijitale aktarılmasıyla eskiden sahip olduğu göz korkutuculuğunu kaybetti. Artık bu listelerin birçok farklı versiyonunu bulmak mümkün. Ancak günümüzde bazı uygulamalar, basit bir not tutma uygulaması olmanın ötesine geçemiyor. Fakat oldukça yeni bir uygulama diyebileceğimiz Pine, bu alandaki eksikliği gidermeyi hedefliyor.

Pine nedir?

Pine, özünde yapılacaklar listesi ve not tutma uygulaması olarak görünse de platform kendini "kullanıcının kişisel günlüğü" olarak tanımlamayı tercih ediyor. Pine'ı ücretsiz olarak kullanmak mümkün, fakat platformda Plus ve Pro üyelikleri de mevcut. Üyelik seçeneklerine göre depolama alanları ve uygulamanın kullanılabilir özellikleri değişiklik gösteriyor, ancak ücretsiz versiyonunun da bu noktada oldukça yeterli olabileceğini belirtelim. Platformun Plus üyeliği şu an için aylık 1,99 dolar, Pro üyeliği ise aylık 4,49 dolar olarak belirtilmiş. Bunların indirimli fiyatlar olduğunu da belirtelim.

Uygulamayı kullanmak da gerçekten oldukça basit. E-posta adresiniz, isminiz ve belirlediğiniz şifre ile direkt olarak üyelik oluşturabiliyorsunuz. Zaten Pine'da iki farklı sayfa bulunuyor. Bunlardan ilki yapılacaklar listesi oluşturabildiğiniz bir sayfa iken, diğeri belirlediğiniz etiketlere göre aramalarınınızı yapıp not alabileceğiniz bir sayfa olarak karşımıza çıkıyor. Özetler platform, tüm dijital içeriğinizi yalnızca bir tarayıcıyla her yerden erişebileceğiniz tek bir yerde düzenlemenize yardımcı oluyor.

Pine üzerinden oluşturduğunuz tüm içerikleri her içeriğe özel hazırlanan paylaşma linki ile başkalarına göndermeniz de mümkün. Bunun yanında Pine'da karanlık mod seçeneği de bulunuyor.

Uygulamayı buradan inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.