Kısa süreli daire kiralama girişimi Hemen Kiralık kapandı

Son olarak Expedia'nın şirketlerinden HomeAway'den yatırım alan Hemen Kiralık, 8 yıllık yolculuğun sonuna geldi.
Kısa süreli daire kiralama girişimi Hemen Kiralık kapandı

Gecelik ve günlük daire kiralama çözümü sunarak karşımıza çıkan Hemen Kiralık girişimini ilk olarak 2012 yılını Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Yıllar içinde yatırımlar da alan bir girişim haline gelen Hemen Kiralık, 8 yıllık yolculuğun sonunda kapandı.

Remi Onur, Mehmet Ulku ve Alper Kaya tarafından kurulan Hemenkiralik.com, kurulduğu 2012 yılı içinde 212 Capital Partners'tan iki yatırım da almıştı. 2013 yılının Haziran ayında ise Hasan Aslanoba ve 212 ortaklığı ile 2.5 milyon dolar yatırım alan Hemen Kiralık, aldığı toplam yatırımı 3,5 milyon dolara da yükseltmişti.

2015 yılında ise HomeAway'den önemli bir yatırım aldığını duyuran Hemen Kiralık girişimi, İngilizce, Almanca, Rusça ve Arapça dillerinde yayın da yapıyordu. Bir süredir platform içindeki ilanları kaldıran Hemen Kiralık, resmen kapandı. Paylaşılan bilgilere göre çalışanların tazminatlarını sorunsuz bir şekilde aldığını da ekleyelim.

Şu an Hemenkiralik.com adresine girmek isterseniz sitenin "tr.hotels.com" adresine yönlendirildiğini de göreceksiniz. Kısacası girişimin web sitesi yatırımcısı HomeAway''in çatı şirketi olan Expedia'nın bir başka çözümü olan Hotels.com'a yönlendiriliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.