Android ve iOS için dosya paylaşım uygulaması: AnyTrans

AnyTrans, hem iOS hem de Android kullanıcılarına ilk aşamada, belli bir GB paylaşımını ücretsiz olarak sunuyor.
Android ve iOS için dosya paylaşım uygulaması: AnyTrans

Daimi olarak cihazlar arasında dosya paylaşımında bulunmak zorunda olanlar için AirDrop'un oldukça işlevsel ve en kullanışlı iOS özelliklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Ancak kimi zaman AirDrop'un yetersiz kaldığı durumlar olabiliyor. Ayrıca Android kullanıcılarında bu özellik telefonların kendisinde bulunmadığı için kişiler üçüncü taraf uygulamaları kullanmak durumunda kalıyor. AnyTrans de bu uygulamalardan biri. Üstelik hem iOS hem de Android kullanıcılarına ilk aşamada, belli bir GB paylaşımı ücretsiz olarak sunuluyor.

AnyTrans nasıl kullanılır?

AnyTrans'ı kullanmak karmaşık görünse de aslında oldukça kolay. Öncelikle uygulama mağazasından uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra Google ya da Facebook hesabınızla üyelik oluşturuyorsunuz. Daha sonra e-posta adresinizi sisteme kaydediyorsunuz ve bir şifre belirliyorsunuz. E-posta adresinize gelen aktivasyon bildiriminden sonra resmi olarak üyeliğiniz oluşturuluyor.

Uygulama bir mobil ve web bağlantısında ücretsiz olsa da direkt olarak masaüstü uygulamasından bağlanmak istediğinizde sizi ücretli üyeliklere yönlendiriyor. Bu üyelikler Single Licence ve Family Licence olarak ikiye ayrılıyor. Yıllık üyeliği bir süre için 39,99 dolar, ömür boyu üyeliği ise 49,99 dolar olan Single Licence tek bilgisayara, ömür boyu kullanım için 69,99 dolar talep eden Family Licence ise 5 farklı bilgisayara kurulabiliyor. Ancak bu fiyatlar dönemsel olarak değişkenlik gösterebiliyor.

Uygulamada paylaşım yapmak da gerçekten çok kolay. Cihazların aynı WiFi bağlantısını kullanması ya da Bluetooth'larını açması yeterli oluyor. Akabinde cihazlar birbirine tanımlanıyor ve dosya paylaşımı gerçekleştiriliyor. Uygulamayı web üzerinden kullanmak içinse size verilen QR kodu taramanız yeterli oluyor. 

iMobie tarafından geliştirilen AnyTrans'i iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.