Forbes dergisi Türkiye'deki yolculuğunun sonuna geldi

Bugün aldığımız bilgilere göre Forbes dergisi önümüzdeki Mart ayında Türkiye'deki son sayısını çıkararak yayın hayatına son verecek. 
Forbes dergisi Türkiye'deki yolculuğunun sonuna geldi

İş ve ekonomi dünyasının medya tarafındaki bilinen markalarından olan Forbes dergisi, Türkiye için yolun sonuna geldi. Bugün aldığımız bilgilere göre Forbes dergisi önümüzdeki Mart ayında Türkiye'deki son sayısını çıkararak yayın hayatına son verecek. 

1917 yılından beri dünyanın önde gelen iş dünyası ve ekonomi dergisi olarak karşımıza çıkan Forbes markası, uzun yıllardır ülkemizde de yer alıyordu. Türkiye’nin en çok satan aylık iş dünyası ve ekonomi dergilerinden biri de olan Forbes, ülkemizde Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yer alıyordu.

ABD merkezli bir iş dünyası ve ekonomi dergisi olan Forbes, ilk olarak 2005 yılında Türkçe olarak ülkemizde yayın yapmaya başladı. Yaklaşık 15 yıllık dergi serüveninin ardından ise Forbes dergisi ülkemizdeki yolculuğunun sonuna gelerek kapanma kararı aldı. Son olarak Forbes dergisinin 2010 yılında Webrazzi'yi ve Arda Kutsal'ı kapağına taşıdığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.