Webrazzi E-Ticaret 2020 indirimli biletleri için son günler!

Ülkemizdeki e-ticaret dünyasını bir araya getirecek olan Webrazzi E-Ticaret 2020 konferansımıza sayılı günler kaldı.
Webrazzi E-Ticaret 2020 indirimli biletleri için son günler!

Ülkemizdeki e-ticaret dünyasını bir araya getirecek olan Webrazzi E-Ticaret 2020 konferansımıza sayılı günler kaldı. 26 Şubat günü Hilton İstanbul Maslak'ta düzenleyeceğimiz Webrazzi E-Ticaret 2020'de perakendeden geleneksel markaların dijital rekabetine, e-ticaret dünyasında yaşanan rekabetten pazar yerlerine, FMCG sektörünün e-ticaret beklentileri ve yatırımlarından WhatsApp Business'a kadar pek çok önemli konuyu konusunda uzman kişiler ile konuşacağız. 

Geçtiğimiz haftalarda ikinci tur konuşmacılarını açıkladığımız konferansımızın yeni konuşmacıları ve programı da kısa bir süre sonra açıklanacak.

Webrazzi E-Ticaret 2020'ye sayılı günler kala indirimli biletler için son günler olduğunu da hatırlatalım. Erken kayıtta 1770 TL olan biletlerin, 3'ten fazla alımları kapsayan grup indiriminde 1652 TL olduğunu belirtelim. Eğer Webrazzi E-Ticaret 2020'ye katılmak için indirimli biletlerden yararlanmak istiyorsanız ve havale ile ödeme yapacaksanız bugün 17:00'ye kadar ödeme yapabileceğinizi belirtelim. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenler de 16 Şubat Pazar, saat 23:59'a kadar indirimli biletleri satın alabilirler.

Webrazzi E-Ticaret 2020 için buradan bilet alabilir, konuşmacılarımıza ise buradan göz atabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

  

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.