Webrazzi E-Ticaret 2020'nin ikinci tur konuşmacıları belli oldu

Geçtiğimiz haftalarda sizlerle ilk tur konuşmacılarını paylaştığımız konferansımızın yeni konuşmacıları da belli oldu.
Webrazzi E-Ticaret 2020'nin ikinci tur konuşmacıları belli oldu

Yılın ilk Webrazzi konferansı Webrazzi E-Ticaret 2020, 26 Şubat günü, Hilton İstanbul Maslak'ta gerçekleşecek. Her sene olduğu gibi bu sene de e-ticaret dikeyinde öne çıkan konular, önemli konukların sunumları, yorumları ve anlatımlarıyla gündemimizde olacak.

Geçtiğimiz haftalarda sizlerle ilk tur konuşmacılarını paylaştığımız konferansımızın yeni konuşmacıları da belli oldu. Insider'ın kurucu ortağı Arda Köterin, Penti Director of Ecommerce Fehime Garan, HoloNext'in kurucu ortağı Güven Çelikkaya, Türkiye İş Bankası Kartlı Ödeme Sistemleri Bölüm Müdürü Mehmet Bülent Kutacun, The Coca-Cola Company TCCA BU Senior Content Excellence Manager'ı Nazlı Tüzüner, İyzico COO'su Orkun Saitoğlu, Watsons Head of Ecommerce Şervan Adar Avşar, Inveon'un kurucusu ve CEO'su Yomi Kastro, Ebebek Digital Marketing Manager Zafer Kavaklı konferansımızın yeni konuşmacıları oldu.

2020 yılının ilk Webrazzi konferansı olacak olan Webrazzi E-Ticaret 2020'de perakendeden geleneksel markaların dijital rekabetine, e-ticaret dünyasında yaşanan rekabetten pazar yerlerine kadar pek çok önemli konuyu konusunda uzman kişiler ile konuşacağız.

Kısa bir süre içince Webrazzi E-Ticaret 2020'nin tüm konuşmacılarının ve programının belli olacağını da hatırlatalım. Ayrıca Webrazzi E-Ticaret 2020 konferansı için buradan bilet alabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsorlar

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.