Projelerinizi doğrudan Gmail üzerinden yönetmenizi sağlayan eklenti: Mailflow

Gmail'in içinde iş dünyasında kullanılabilen pek çok eklenti ve araç da yer alıyor. Bugün karşımıza çıkan Mailflow ise tüm işinizi Gmail üzerinden yönetmenize imkan sağlıyor.
Projelerinizi doğrudan Gmail üzerinden yönetmenizi sağlayan eklenti: Mailflow

İş dünyasının kalbi e-postalarda en çok da Gmail servisinde atıyor. Gmail'in içinde iş dünyasında kullanılabilen pek çok eklenti ve araç da yer alıyor. Bugün karşımıza çıkan Mailflow ise tüm işinizi Gmail üzerinden yönetmenize imkan sağlıyor.

Özellikle Gmail servisini sık kullanan insanlar için oldukça başarılı bir alternatif olan Mailflow, müşterilerinizi ve projelerinizi doğrudan Gmail üzerinden yönetmenize olanak sağlıyor. Doğrudan Gmail üzerinden notlarınızı, projelerinizi ve oluşturulan görevleri takip etmenize imkan tanıyan Mailflow'un temel amacı ise tüm işlerinizi Gmail üzerinden hallederek zaman tasarrufu sağlaması.

Mailflow sayesinde bir not tutma uygulamasına veya görev takibi uygulamasına gerek duymadan tek bir platform üzerinden tüm işlerinizi yönetebiliyorsunuz. Mailflow sayesinde gelen bir e-postayı nota, göreve veya projeye dönüştürebilirsiniz.

Aynı zamanda bu eklenti sayesinde e-postalarda yer alan önemli noktaları renklendirip not haline dönüştürebileceğinizi de ekleyelim. Dilerseniz çalışanlar için Gmail platformunu daha yetenekli bir hale getiren Mailflow eklentisine buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.