Yazdığınız notu GIF'e dönüştüren uygulama: Msgif

Msgif, anlık olarak yazılan notları direkt olarak GIF'e dönüştürmenizi sağlayan bir algoritmaya sahip ve bunu yaparken herhangi bir ekstra uygulama kullanmanıza gerek kalmıyor.
Yazdığınız notu GIF'e dönüştüren uygulama: Msgif

Teknoloji, hayatın birçok alanında kullanıcının işini kolaylaştırmaya devam ediyor. Büyük ve kompleks problemlerin çözümü için yararlandığımız teknoloji, zaman zaman keyifli işlerle karşılaşmamıza da olanak sağlıyor. Msgif de teknolojinin eğlenceli tarafını kullanıcıya sunan bir girişim. Platform anlık olarak yazılan notları direkt olarak GIF'e dönüştürmenizi sağlayan bir algoritmaya sahip ve bunu yaparken herhangi bir ekstra uygulama kullanmanıza gerek kalmıyor.

Msgif nedir?

Msgif'i kullanarak GIF oluşturmak için yapmanız gereken gerçekten oldukça basit. Platformun web sitesine girdikten sonra, herhangi bir üyelik oluşturmanıza gerek kalmıyor. İlk adımda sizden GIF'in paylaşılacağı sosyal medya platformunu seçmeniz bekleniyor, ancak platform seçeneği oldukça kısıtlı. Zira sadece 512x256 boyutlarındaki Twitter seçeneğini ya da 400x400 boyutlarındaki genel kategoriyi seçebiliyorsunuz, aslında bu sınırlamaya rağmen iki seçenek de günü kurtarmaya yetiyor. Akabinde arka plan renginizi ayarlıyor ve ikinci adıma geçiyorsunuz. İkinci adımda not yazma kısmı bulunuyor. Not yazmaya başlamadan önce "Record" butonuna basmış olmanız gerekiyor, yazacaklarınız bittikten sonra da "Create a GIF" butonu ile GIF'inizi yaratmış oluyorsunuz.

Msgif'in yaptığı iş aslında çok basit. Fakat özellikle Twitter gibi karakter sınırlaması olan platformlar için kullanışlı diyebiliriz. Sosyal medyada görselliğe ve farklılığa önem veriyorsanız Msgif denenebilir. Bununla birlikte uygulamanın geliştirilmesi gerekiyor, zira GIF'e dönüşen yazıda kalite kaybı olduğu gözlemlenebiliyor. Ayrıca arka plan ve yazı renklerini kişinin kendi isteğine göre eşleştiremiyor olması da Msgif'in eksik kalan özelliklerden. Yine de günü kurtarmak için Msgif'in ideal bir uygulama olduğunu belirtelim.

Uygulamayı buradan deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.