Mobilet, Mert Fırat tarafından satın alındı

Doğuş Grubu bünyesinde bulunan platform, Event Master Etkinlik Organizasyon ve Biletleme Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından satın alındı.
Mobilet, Mert Fırat tarafından satın alındı

Online bilet platformu Mobilet'in 30 Haziran'da kapanacağı haberini sizlere daha önce aktarmıştık. O dönemde Doğuş Grubu bünyesinde bulunan platform, şimdiyse Event Master Etkinlik Organizasyon ve Biletleme Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından satın alındı. Şirketin ticari olarak sahibine baktığımızda da oyuncu Mert Fırat'ı görüyoruz.

Mert Fırat

Platformda şu an için sadece DasDas adlı mekanın etkinlikleri mevcut. Zira DasDas'ın kurucuları arasında Mert Fırat da yer alıyor. DasDas'ın diğer kurucularının da Didem Balçın, Koray Candemir, Harun Tekin ve Mars Entertainment Group'un kurucularından Muzaffer Yıldırım olduğunu belirtelim.

Bu noktada Mobilet'in ekibinin genel itibarıyla değişmediğini de belirtelim. Aldığımız duyumlara göre şirket aynı altyapıyı kullanmaya da devam ediyor. Platformda şu anda her ne kadar sadece bir mekanın etkinlikleri bulunsa da ilerleyen dönemde bu mekanların sayısının artacağını söyleyebiliriz. Mobilet'in Doğuş Grubu'ndan hangi şartlar altında satın alındığı ve satın alma miktarı ise belli değil.

Mobilet'in kapanacağı haberi özellikle online bilet alanında alternatif arayanları üzmüştü, ancak bu yeni haberin oldukça sevindirici olduğunu söylemek mümkün. Mobilet'in Biletix, Biletino, BiletiniAl, Milyon Bilet, dsmbilet, Passo gibi rakipleri bulunduğunu da hatırlatalım.

Sonuç olarak ciddi bir rekabetin yaşandığı online bilet pazarında Mobilet'i yeniden görmek oldukça sevindirici.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.