Vodafone Yanımda diğer operatörlerin kullanıcıları için de açılıyor

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre Vodafone’un, bireysel müşterilerine her hafta internet ve sürpriz hediyeler kazandırmak amacıyla 3 yıl önce hayata geçirdiği “Hediye Çarkı” platformu yenilendi.
Vodafone Yanımda diğer operatörlerin kullanıcıları için de açılıyor

Ülkemizde hizmet veren GSM operatörlerinden olan Vodafone, Vodafone Yanımda uygulamasını diğer operatörlerin kullanıcıları için sunulacağını duyurdu. Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre Vodafone’un, bireysel müşterilerine her hafta internet ve sürpriz hediyeler kazandırmak amacıyla 3 yıl önce hayata geçirdiği “Hediye Çarkı” platformu yenilendi.

Müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda uçtan uca yenilenen platformda daha zengin ve çeşitli hediyeler sunulacak. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden erişilen platformda, 20 GB’a kadar internet, internetten yemeyen İletişim, Video ve Sosyal Pass paketleri ve markalarda indirimler gibi sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Vodafone'un “Hediye Çarkı” platformunun yeni dönemine özel düzenlediği büyük çekilişle ise 630 kişiye toplam 3 milyon TL değerinde hediye kazanma şansı sunacağını da ekleyelim. Katılımın 29 Mart 2020 tarihine kadar süreceği ve diğer operatör kullanıcılarına da açık olacak çekilişle, 5 kişiye BMW 118i otomobil, 25 kişiye Vespa motosiklet, 100 kişiye iPhone 11 akıllı telefon ve 500 kişiye Apple AirPods kablosuz kulaklık hediye edilecek.

Vodafone Türkiye olarak, ana faaliyet alanları olan telekomünikasyon sektöründe istikrarlı büyümelerini sürdürürken, bir ‘teknoloji iletişimi şirketi’ olma yolunda hızla ilerlediklerini de paylaşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "Hediye Çarkı" çekilişinden diğer operatör kullanıcılarının yararlanabileceklerini de belirtti.

Vodafone Yanımda uygulamasının aylık aktif müşteri sayısının 11,5 milyonu aştığını ve aylık ziyaret trafiğinin ise 260 milyona ulaştığını da paylaşalım. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.