BiSU, tek tuşla market alışverişi özelliği Bi’liste'yi duyurdu

BiSU, Bi’market’te yayına aldığı hazır alışveriş listesi özelliği Bi'liste ile kullanıcıların 1 saniye içinde sipariş vermesini sağlayacak.
BiSU, tek tuşla market alışverişi özelliği Bi’liste'yi duyurdu

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Bi'market çözümünü duyuran BiSU, halihazırda sahip olduğu binlerce kullanıcıya market ürünlerini sunmaya başlamıştı. Şimdiye kadar kullanıcıların tek tuşla su siparişi vermesini sağlayan şirket, şimdi de Tek Tuşla Market Alışverişi seçeneği sunuyor. 

2015 yılında kurulan ve 35 ilde yaklaşık 200 bin haneye, 50’dan fazla su markasının sipariş iletimine aracılık eden BiSU'nun yeni online market hizmeti Bi’market’le büyümeye devam ettiğini belirtelim. Şirket, İstegelsin ile yaptığı operasyonel ve teknolojik iş birliği sayesinde 7 binden fazla ürün çeşidini BiSU uygulamasının içinde bulunan Bi’market ile kullanıcılara ulaştırıyor. Sahiplendiği tek tuşla sipariş deneyimini market alışverişi için de uygulamaya karar veren BiSU, bugün kullanıcılarına “Bi’liste“ özelliğini tanıttı.

Yaklaşık son 5 senedir kullanıcılarının su siparişlerini 1 saniye içinde verebilmelerini sağlayan BiSU aynı deneyimi Bi’market’te oluşturduğu hazır alışveriş listeleriyle sağlayacak. BiSU kullanıcıları, diledikleri zaman Bi’liste’de bulunan hazır alışveriş listelerini kullanabilir ve tek tuşla siparişe dönüştürebilir. 

Böylece kullanıcılar, market alışverişinde zaman kazanırken, alışverişi eksiksiz bir şekilde tamamlaya biliyor. Bunun yanı sıra kullanıcıların yapacağı alışveriş konseptine göre hazır listeleri inceleyerek ilham alabileceğini de ekleyelim. Bu kapsamda “Ev taşırken lazım olacak malzemelerden” oluşan alışveriş listelerinden “harika bir İtalyan akşamı hazırlamak için gereken ürünler ve tariflere” kadar onlarca liste Bi’liste özelliği ile kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Bi’market İzmit ve Ankara'da hizmete açıldı

Bu arada Bi’market'in operasyonel ve teknolojik iş ortağı İstegelsin’le birlikte kısa süre önce İzmit ve Ankara’ya açıldığını belirtelim. BiSU’nun hizmet verdiği 35 şehirde de Bi’market’i kullanıcılara açmayı hedeflediklerini belirten BiSU kurucu ortağı Ergin Üner Bi'market hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

BiSU konsepti olarak ekosistemde kabul görmüş olan “tek tuşla sipariş” deneyimini online market alışverişine adapte edebilmek için ekip olarak çok çalıştık. Kullanıcılarımızın hayatını daha da kolaylaştıracağımıza inanıyorum. Offline market alışverişi deneyiminden bağımsız tamamen yenilikçi ve tamamen online bu konsepti Türkiye’de ilk defa uygulayan marka olduğumuz için de oldukça mutluyum. Bi’market’le ilk ayımızda 87 bin 777 ürünü kullanıcılarımıza ulaştırdık. Hızla büyüyoruz ve hizmet verdiğimiz İstanbul, İzmit ve Ankara’daki kullanıcılarımızın alışveriş süreçlerini daha da kolaylaştırmayı hedefliyoruz, yakında farklı sürprizlerimiz de olacak. En kısa sürede BiSU’nun hizmet verdiği 35 şehirde de Bi’market’i kullanıcılarımızla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.