Webrazzi E-Ticaret 2020'de, başarılı örnekleri ile farklı sektörlerden insanlar WhatsApp Business'ı konuşacak

Şirketlerin müşterilerine daha kolay bir şekilde dönüş yapmasına yardımcı olan WhatsApp Business, Webrazzi E-Ticaret 2020'de konuşulacak.
Webrazzi E-Ticaret 2020'de, başarılı örnekleri ile farklı sektörlerden insanlar WhatsApp Business'ı konuşacak

WhatsApp'ın 2018 yılında ilk olarak Android kullanıcılarına sunduğu WhatsApp Business hizmeti, 2019 yılının ocak ayında masaüstü ve web sürümleri şeklinde karşımıza çıktı. Hizmet 2019'un mart ayında ise iOS kullanıcıları için aktif edildi

Milyonlarca kullanıcıya sahip ve en önemli noktası her an kişiye ulaşma imkanı sağlayan WhatsApp'ın şirketlere neler sunduğunu burada bahsetmemize gerek yok. Artık önemli olan başarılı örnekler markalara ne getiriyor noktası. Hangi yatırımları yaptılar? Neler elde ettiler? Başarı örneklerini dinlemek bu alanda yatırım yapan ve yatırım yapacak markalara önemli fayda sağlayacaktır.

Birçok farklı sektörde karşımıza çıkan WhatsApp Business entegrasyonunu ve bunun şirketlere ne gibi avantajlar sağladığını Webrazzi E-Ticaret 2020'de farklı sektörlerden önde gelen isimler konuşacaklar. Moderatörlüğünü Facebook'un Agency Partner'ı Serkan Tavşanoğlu'nun üstleneceği "WhatsApp: Where Conversation Delivers" panelinde, Renault Pazarlama İletişim Müdürü Özlem Kılıçkaya, Sefamerve'nin kurucusu Metin Okur ve The Coca-Cola Company'nin TCCA BU Senior Content Excellence Manager'ı Nazlı Tüzüner panelist olarak yer alıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde ikinci tur konuşmacılarını da açıkladığımız yılın ilk Webrazzi konferansı Webrazzi E-Ticaret 2020'nin 26 Şubat günü, Hilton İstanbul Maslak'ta gerçekleşeceğini ve her sene olduğu gibi bu sene de e-ticaret dikeyinde öne çıkan konuların önemli konukların sunumları, yorumları ve anlatımlarıyla gündemimizde olacağını hatırlatalım.

Kısa bir süre içince Webrazzi E-Ticaret 2020'nin tüm konuşmacılarının ve programının belli olacağını da hatırlatalım. Ayrıca Webrazzi E-Ticaret 2020 konferansı için buradan bilet alabilirsiniz.

26 Şubat günü görüşmek üzere!

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

  

Medya Sponsorları

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.