50 binden fazla tema satışı yapan Asquared, WordPress VIP'nin partneri oldu

İstanbul'da kurulan ve kişilere özel WordPress temaları hazırlayan Asquared, WordPress VIP'nin Featured Agency Partner programına eklenen isimlerden biri oldu.
50 binden fazla tema satışı yapan Asquared, WordPress VIP'nin partneri oldu

İstanbul'da kurulan ve WordPress temaları hazırlayan Asquared, WordPress VIP'nin Featured Agency Partner programına eklenen isimlerden biri oldu. Asquared, hem gruptaki 30 ortaktan biri hem de WordPress'in MENA bölgesindeki ilk partneri oldu.

Asquared, dünyanın dört bir yanındaki uluslararası müşterilere hizmet veren bir WordPress platformu olarak faaliyet gösteriyor. Şirketin globalde 10'dan fazla kurumsal müşterisi bulunuyor ve Asquared bugüne kadar 50 binden fazla tema satışı gerçekleştirdi. Şirket, WordPress'i kullanarak hızlı, esnek ve ölçeklenebilir ödüllü dijital platformlar oluşturuyor. Asquared'ın ayrıca, tüm dünyada 45 binden fazla müşteriye ulaşan ve son zamanlarda WooCommerce resmi mağazasına katılan Premium WordPress Themes markası Fuel Themes ile de iş birliği bulunuyor.

Asquared CEO'su Ant Ekşiler, büyüyen kurumsal WordPress topluluğunun bir parçası olarak, WordPress VIP ile bu ortaklık programında seçilmekten heyecan duyduklarını belirtiyor. Bir ajans ortağı olarak, WordPress VIP ve diğer ortakların desteğiyle müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için bu fırsatı sunmaktan mutluluk duyduklarını da sözlerine ekliyor.

Asquared'in bugüne kadar kurumsal olarak hizmet verdiği şirketler arasında Glamour, Playboy, Elle, Washington Press, Cosmopolitan gibi isimler yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.