IKEA'nın Teenage Engineering ile geliştirdiği parti ürünleri ve hoparlörler satışa çıkıyor

Paylaşılan bilgilere göre ise IKEA ve Teenage Engineering tarafından geliştirilen hoparlör ve parti ürünleri Şubat ayında satışa sunulacak. 
IKEA'nın Teenage Engineering ile geliştirdiği parti ürünleri ve hoparlörler satışa çıkıyor

Dünyanın en önemli mobilya üreticilerinden olan IKEA, evlerde kullanılabilecek akıllı ürünler ile de sık sık karşımıza çıkıyor. IKEA'nın akıllı ampullerinin HomeKit, Alexa ve Google Home desteğini aldığını sizlere geçtiğimiz yıllarda aktarmıştık

IKEA yaklaşık 2,5 yıl önce çeşitli ürünler geliştirmek için İsveç merkezli bir tasarım topluluğu olan Teenage Engineering ile iş birliğine gittiğini duyurmuştu. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise IKEA ve Teenage Engineering tarafından geliştirilen hoparlör ve parti ürünleri Şubat ayında satışa sunulacak. 

Geliştirdiği hoparlörler ile tanınan Teenage Engineering, özellikle OP-1 modeli ile önemli bir başarı yakalamıştı.  FREKVENS markası ile satışa çıkacak olan ürünler taşınabilir ve modüler hoparlörlerden oluşuyor. Ailenin temeli Bluetooth teknolojisine sahip olan kablosuz bir hoparlörden oluşuyor.

Siyah - kırmızı ve siyah - sarı olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan kablosuz hoparlör, 10 saatlik bir pil ömrü de sunuyor. Kablosuz hoparlörün fiyatının 70 dolar olduğunu da ekleyelim. FREKVENS ailesinin bir diğer ürünü ise 150 dolarlık subwooferlı hoparlör. Bu iki modelin yanı sıra 20 dolarlık küçük boyutlara sahip bir kablosuz hoparlör olduğunu da belirtelim.

Oldukça başarılı ses performanslarına sahip olmaları beklenen hoparlörler yine FREKVENS ailesi içinde yer alan LED spotlight modelleri ile birlikte kullanılacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.