Akıllı mobilya kilidi Onlock, Arıkovanı’nda hedefinin üzerine çıktı

Oldukça ilgi gören ve hedeflediğinin üzerinde fon toplamayı başaran Onlock, elektronik bir anahtar görevi görerek eşyaları uzaktan kilitleyip açabilmeyi sağlıyor. 
Akıllı mobilya kilidi Onlock, Arıkovanı’nda hedefinin üzerine çıktı

Yerli bir IoT girişimi olarak karşımıza çıkan Onlock'un Akıllı Mobilya Kilidi projesi ile Arıkovanı kampanyasına bağladığını sizlere geçtiğimiz Aralık ayında aktarmıştık. Oldukça ilgi gören ve hedeflediğinin üzerinde fon toplamayı başaran Onlock, elektronik bir anahtar görevi görerek eşyaları uzaktan kilitleyip açabilmeyi sağlıyor. 

Anahtar derdini ortadan kaldırma hedefi ile yola çıkan Onlock, dolap, çekmece gibi mobilyaların içerisine yerleştirilerek bluetooth bağlantısı ile eşyaları uzaktan kilitlemeyi sağlıyor. 40 günlük kampanya süresinde 140 bin TL toplamayı hedefleyen Onlock, toplamda 141 bin 600 TL toplayarak Arıkovanı kampanyasını sonlandırdı.

Onlock'un Arıkovanı kampanyası sonlanmış olsa da dileyen kullanıcılar Arıkovanı Mağaza’dan ön sipariş vermeye devam edilebiliyor. Çekmece her açıldığında akıllı telefonunuza bildirim gönderen Akıllı mobilya kilidi Onlock’un mobil uygulaması kullanılarak, anahtar isteğe göre birden fazla kişi ile de paylaşılabiliyor.

Belirli bir saat aralığında ya da belirlenen günlerde anahtar kullanma yetkisinin bir başkasına verilebildiğini ve anahtarın paylaşıldığı kişilerin kayıtlarını tutulduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.