Webrazzi E-Ticaret 2020'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu

26 Şubat günü Hilton İstanbul Maslak'ta düzenleyeceğimiz Webrazzi E-Ticaret 2020 konferansımızın ilk tur konuşmacıları belli oldu.
Webrazzi E-Ticaret 2020'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu

Ülkemizdeki e-ticaret dünyasını bir araya getirecek olan Webrazzi E-Ticaret 2020 konferansımıza sayılı günler kaldı. 26 Şubat günü Hilton İstanbul Maslak'ta düzenleyeceğimiz Webrazzi E-Ticaret 2020 konferansımızın ilk tur konuşmacıları belli oldu.

2020 yılının ilk Webrazzi konferansı olacak olan Webrazzi E-Ticaret 2020'de perakendeden geleneksel markaların dijital rekabetine, e-ticaret dünyasında yaşanan rekabetten pazar yerlerine kadar pek çok önemli konuyu konusunda uzman kişiler ile konuşacağız.

Webrazzi E-Ticaret 2020 konferansımızın ilk tur konuşmacıları arasında McKinsey & Company dijital lider Sertan Eratay, Estar ticaret direktörü Sadem Pehlivan, Facebook agency partneri Serkan Tavşanoğlu, Renault pazarlama ve iletişim müdürü Özlem Kılıçkaya, Sefamerve kurucusu Metin Okur, Gemius Türkiye ülke müdürü İdil Kesten, Evyap global e-ticaret departman müdürü Özge Karadaş, EY Parthenon şirket ortağı Elif Koç ve istegelsin CEO'su Sedat Yıldırım gibi önemli isimler yer alıyor.

Kısa bir süre içince Webrazzi E-Ticaret 2020'nin tüm konuşmacılarının ve programının belli olacağını da hatırlatalım. Webrazzi E-Ticaret 2020 konferansı için bilet almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsorlar

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.