Açık hava reklamlarını ölçümleyen girişim: Omnisight

Açık hava reklamcılığı için yapay zeka ile gerçek zamanlı verileri, modüler cihazlar kullanarak toplayıp analiz eden ve verilere dayalı tahminler üreten bir yazılım sunan Omnisight, şu an için 8 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.
Açık hava reklamlarını ölçümleyen girişim: Omnisight

Açık hava reklamcılığı için yapay zeka ile gerçek zamanlı verileri, modüler cihazlar kullanarak toplayıp analiz eden ve verilere dayalı tahminler üreten bir yazılım sunan Omnisight, yaklaşık 3 ay içinde geliştirildi.

Efe Sürekli, Murat Uzun, Aladin Ege Surekli ve Mehmet Akif Akpınar tarafından kurulan Omnisight, şu an için 8 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Omnisight girişiminin Workup Girişimcilik Programı’nın 6. dönemine seçilen 14 girişimden biri olduğunu da ekleyelim.

Omnisight ekibi

Günlük hayatta sık sık karşımıza çıkan açık hava reklamlarının kim tarafından ne kadar ilgi gördüğü bilinmiyor. Bu durumu ortadan kaldırmak için yola çıkan Omnisight, dijital dünyada alışık olduğumuz kitleye özgü içerik gösterimini açık havada mümkün kılıyor.

Omnisight'ın paylaştığı bilgilere göre şirket tarafından geliştirilen teknoloji tamamen sınırda çalışan, sadece anonim bilgi sağlayan, derin öğrenme ve bilgisayar görüsü ile çalışan bir teknoloji. Google ve Facebook gibi önemli şirketleri bu noktaya getiren dijital reklam modelini açık havada mümkün sunmayı hedefleyen Omnisight, yazılımın yanı sıra donanım bileşenleri de geliştiriyor.

Şu an için yatırım almayan Omnisight, cihaz başı aylık sabit bir ücret üzerinden gelir elde ediyor. Kısa süre içinde anlamlı adımlar atmayı hedefleyen Omnisight, donanım üretimini yaza kadar Çin’e taşıyıp dünya devlerine komşu olmak istiyor. Son olarak Omnisight'ın ürününü Uzak doğu ve Avustralya pazarlarına açmayı planladığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.