Şikayet Var, 2019'un verilerini paylaştı

Yıl boyunca 716 milyon görüntüleme alan ve 4 milyondan fazla üyeye sahip olan platformda, 105 binden fazla marka yer alıyor.
Şikayet Var, 2019'un verilerini paylaştı

Şikayet yönetim platformu Şikayet Var, 2019 verilerini paylaştı. ŞikayertVar'ın paylaştığı verilerie göre platform, yıl boyunca 716 milyon görüntüleme alırken, platforma kayıtlı marka sayısını da arttırdı. 105 binden fazla markanın yer aldığı platform, yayınladığı infografikte şikayet sayısında da yüzde 39 artış görüldüğünü aktardı. 

Platforma, her 9 saniyede bir yeni şikayet eklenirken, şikayet sayısı 2 milyon'a yaklaştı. 

Platformda en çok şikayet alan markalar arasında telekom markaları, e-ticaret şirketleri ve kargo şirketi gibi farklı alanlarda hizmet veren markaların yer alması, platformdaki markaların çeşitliliği açısından da ciddi bir fikir veriyor.  Şikayet Var, bu yıl 1 milyonun üzerinde yeni üye kazanırken, kullanıcı tabanındaki üye sayısını da 4 milyonun üzerine taşıdı. 

Platformda kayıtlı marka sayısı ise 21 binin üzerinde artış göstererek 105 bin 157'ye ulaştı. En çok şikayet alan sektörlere baktığımızda ise 313 bin 855 ile e-ticaret sektörünün başı çektiğini görüyoruz. 

E-ticaret sektörünü ise 188 bin 153 ile Kargo, 159 bin 110 ile Bankacılık sektörkeri takip ediyor. Telekomünikasyon ve Giyim sektörlerinin de platformda en çok şikayet alan sektörler arasında yer aldığını belirtelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.