Yerli teknoloji firması Prisync, 1,1 milyon dolar yatırım aldı

Collective Spark liderliğinde gerçekleşen 1,1 milyon dolarlık yatırım turuna Alman yatırım fonu ESOR Investments’ın katıldığını da ekleyelim.
Yerli teknoloji firması Prisync, 1,1 milyon dolar yatırım aldı

Geçtiğimiz Mart ayında e-ticaret pazarına yönelik piyasa araştırması ve fiyat optimizasyonu alanında faaliyet gösteren yerli teknoloji firması Prisync'in Avustralya merkezli rakibi Spotlite’ı satın aldığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Prisync, 1,1 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Collective Spark liderliğinde gerçekleşen 1,1 milyon dolarlık yatırım turuna Alman yatırım fonu ESOR Investments’ın katıldığını da ekleyelim. Firma ölçeği ya da sektör gözetmeksizin, tüm dünyadan e-ticaret firmalarına otomatik rakip fiyat takip, analiz ve otomatik fiyat optimizasyonu hizmeti sağlayan Prisync, halihazırda 50’den fazla ülkeden 100’lerce firmaya bu alanda hizmet de verdi.

Alınan 1,1 milyon dolarlık yatırımla birlikte ürününün gelişimini ve küresel pazardaki büyümesini daha da hızlandırmayı hedefleyen girişim, gün geçtikçe büyüyen küresel e-ticaret pazarındaki milyonlarca firmanın oldukça sınırlı bir yüzdesi fiyat otomasyon teknolojilerinden faydalanıyor

Prisync’in kurucu ortakları Burç Tanır, Samet Atdağ ve Neslihan Şirin Saygılı bu yatırım turunu bugüne kadar ekip olarak ortaya koydukları gayretin bir validasyonu olarak gördüklerini vurguluyor.

Prisync kurucuları

Prisync’in sunmuş olduğu değer ve aslen bu değerden faydalanabilecek milyonlarca firma göz önünde bulundurulduğunda, küresel pazarın tedarikçi sayısı anlamında görece kalabalık görünse dahi doyumdan uzak olduğunu düşündüklerini belirten Prisync kurucu ortağı ve CEO’su Burç Tanır, bu anlamda ekip olarak söz konusu yatırımın önemli bir kısmını pazarlama anlamında doğrudan Prisync’in müşteri kazanımı için kullanmayı planladıklarını da paylaştı. Son olarak Prisync'in daha önce Webrazzi E-Ticaret 2017'de ve Webrazzi Developer 2019'da  yaptığı sunumları izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.