Doritos, Facebook ve Fongogo'dan gençler için iş birliği

Doritos, gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olabilmek için yeni bir iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu.
Doritos, Facebook ve Fongogo'dan gençler için iş birliği

Atıştırmalık sektörünün en önemli markalarından olan Doritos, gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olabilmek için yeni bir iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. #bicesaret mesajıyla sosyal medyada başlatılan ve FonGogo kitlesel fonlama platformunun iş birliği ile yürütülen yeni projede, hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin hazırladıkları projelerine kitlesel fonlama yoluyla kaynak yaratılması desteklenecek. 

Seçilen projelerin tanıtımı için Doritos'un milyonluk medya bütçesi ayırdığını da ekleyelim. Söz konusu projelerin tanıtım çalışmaları Facebook ve Instagram üzerinden yürütülecek. Bu destekten yararlanmak isteyen proje sahiplerinin 10 Mart 2020’ye kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.

FonGogo'da yer alan #bicesaret platformuna gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde çevre, dans, eğitim, kültür & sanat, film, müzik, spor, tasarım & mimari, teknoloji ve turizm konularındaki projelerin katılabileceklerini de ekleyelim. Bu alanlardaki projeler, FonGogo kitlesel fonlama web platformunda oluşturulan Doritos #bicesaret sekmesine başvuru yapılabilecek. Buradaki amaç ise başvuruda bulunan projeleri Doritos’un medya gücüyle milyonlarca kişiye tanıtılması.

Doritos'un bu kampanya ile gençleri cesaret göstermeye ve hayallerini gerçekleştirmeye davet ettiklerini dile getiren Doritos/PepsiCo Yiyecek Pazarlama Direktörü Osman Dilber, başvurulan projeleri sosyal medya üzerinden milyonlara tanıtacaklarını da paylaştı.

Bireysel projelerin hayata geçmesi için kitlesel fonlama sisteminin önemli bir araç sunduğunu belirten Osman Dilber, bu çalışmalarının bir amacının da kitlesel fonlamayı tanıtmak olduğunu da paylaştı. Doritos ve Facebook’un destekleri ile çok sayıda proje başvurusu ve başarılı sonuçlar beklediklerini belirten FonGogo Kurucusu Ali Tirkeş, iş birliği ile hem projelerin hem de kitlesel fonlama sisteminin ülkemizde daha fazla bilineceğinin altını çizdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.