Mobil sadakat uygulaması Hopi, 8 milyon üyeye ulaştı

Hopi, 2019 yılına ait verilerini paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre Boyner Grup’un 2015 yılında tüketicilerle buluşturduğu alışveriş uygulaması Hopi, 8 milyon üyeye ulaştı.
Mobil sadakat uygulaması Hopi, 8 milyon üyeye ulaştı

Mobil sadakat uygulaması olan Hopi ile ilgili pek çok önemli haberi geçtiğimiz yıllarda sizlere aktarmıştık. Bugün ise önemli bir haber ile karşımıza çıkan Hopi, 2019 yılına ait verilerini paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre Boyner Grup’un 2015 yılında tüketicilerle buluşturduğu alışveriş uygulaması Hopi, 8 milyon üyeye ulaştı.

8 milyon üyeyle birlikte 162 üye markaya da ulaşan Hopi, her gün 40 farklı kaynaktan gelen 15 milyon veriyi işliyor. 2019 yılında Hopi ile toplamda 9,7 milyon kez alışveriş yapıldı ve 30 milyon ürün satın alındı. Paylaşılan bilgilere göre 2019 yılında 22,5 milyon Hopili işlem yapıldı ve 100 Milyon Paracık kazandırıldı.

Yeme içmeden teknolojiye, hazır giyimden ayakkabıya, havayolu ulaşımından eğlenceye, akaryakıttan kargoya kadar birçok sektörde yapılan alışverişlerde bugüne kadar satılan ürünler arasında en çok tekstil ürünü, gıda ve ayakkabı satın alırken, bunları restoran harcamaları takip etti. Hopi ile mobil ödeme kullanılarak 1 milyondan fazla mobil alışveriş yapıldı. Kadınların yüzde 30 oranında büyürken erkeklerin sepeti ise yüzde 53 oranında büyüdü.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.