Enuygun.com geçtiğimiz döneme ait verileri paylaştı

Ayda 17 milyonun üzerinde ziyaretçi alan Enuygun.com’un mobil uygulaması 6 milyondan fazla indirildi
Enuygun.com geçtiğimiz döneme ait verileri paylaştı

2018'de akıllı aktarma özelliğini yayına alan Enuygun.com, geçtiğimiz döneme ait verilerini paylaştı. Şirketin paylaştığı verilere göre sadece son üç yıl içinde 15 milyondan fazla yolcu, uçak biletini Enuygun.com üzerinden satın aldı.

Şirket, Türkiye’de her 100 yurt içi uçak biletinin yaklaşık 10’unun Enuygun.com üzerinden satın alındığını da açıkladı. 200’ü aşkın çalışana sahip olan Enuygun.com, ayda 17 milyonun üzerinde ziyaretçiye hizmet veriyor. Enuygun.com’un mobil uygulamasının ise şu ana kadar 6 milyonun üzerinde indirildiğini belirtelim. 

Geçtiğimiz yıl girişimin yayına aldığı Akıllı Aktarma özelliği ise Enuygun.com kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Havayollarının anlaşmalarla bağlayamadığı uçuşları eşleştiren akıllı aktarma özelliği, böylece kullanıcıların gitmek istediği yere aktarmalı olarak yüzde 90’a varan fiyat avantajlarıyla ya da daha kısa sürede uçmanızı sağlıyor. 

Akıllı Aktarma altyapısının yapılan her arama sonrasında makine öğrenmesi ile kendini geliştirdiğini de belirtelim. Farklı rota ve tarihlerdeki milyarlarca uçuşun karşılaştırmasını yapan ve alt yapısında büyük veriden faydalanan akıllı aktarma, yepyeni uçuşlar bularak yeni rotalar yaratmayı başarıyor.

Hatta özellik, yurt dışı uçuşlarının yanı sıra yurt içindeki noktaları da birbirine bağlayarak kullanıcılara geniş kapsamda bir hizmet sunuyor. Bu noktada Türkiye’den yurt dışına yapılan Akıllı Aktarma’lı uçuşların yüzde 76’sının İstanbul dışındaki şehirlerden gerçekleştiğini belirtmekte fayda var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.