Biletinial, mobil uygulamalarını ve web sitesini yeniledi

Türkiye’deki etkinlik biletinin yüzde 50'sini ürettiğini belirten Biletinial.com, kullanım kolaylığına odaklanarak geliştirdiği özellikleriyle kullanıcıların etkinliklere en hızlı şekilde bilet almalarına imkan sağlamayı hedefliyor.
Biletinial, mobil uygulamalarını ve web sitesini yeniledi

Yılda 40 milyondan fazla bilet üreten online bilet platformu Biletinial.com, web sitesini ve mobil uygulamalarını yeniledi. Türkiye’deki etkinlik biletinin yüzde 50 sini üreten Biletinial.com, kullanım kolaylığına odaklanarak geliştirdiği özellikleriyle kullanıcıların etkinliklere en hızlı şekilde bilet almalarına imkan sağlamayı hedefliyor.

Platform, geliştirdiği detaylı filtreleme özelliği ile tüketicilerin lokasyonlarına göre diledikleri etkinliklere ulaşabilmelerine yardımcı oluyor. Türkiye’nin her yerinde hizmet veren Biletinial.com'un ayda 2 milyondan fazla ziyaretçiye sahip. 40 milyon bilet üretimine karşılık onlinedaki ziyaretçisine baktığımızda; yapılan üretime karşılık, online satışın düşük olduğu izlenimi çıkıyor. Biletinial.com'un 2019-2020 sezonu için T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı iş birliği yaptığını ve bunun sonucundan Bakanlık bünyesindeki tüm etkinliklerin resmi bilet satış platformu olduğunu belirtelim. Bu kapsamda yayına alınan Sanat Cepte uygulamasına dair detayları daha önce size aktarmıştık

Sanat Cepte uygulaması, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı sanat birimleri tarafından gerçekleştirilen sanat etkinliklerinin duyurulmasına ve etkinlik biletlerinin temin edilmesine imkan sağlıyor. 2019-2020 sanat sezonu boyunca, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığının tüm etkinliklerine hem Biletinial web sitesi ve mobil uygulamasından hem de Sanat Cepte mobil uygulaması üzerinden de ulaşabilmek mümkün olacak. 

Biletinial kullanıcıları, aldıkları biletleri etkinlik alanlarında bulundan Biletinial kiosklarından kendilerine iletilen QR kodu okutarak hemen yazdırabiliyor ve sıra beklemeden etkinliklere katılabiliyorlar. 

Bu yeniliklerin yanı sıra Biletinial'ın önümüzdeki ay global olarak faaliyet göstereceğini hatırlatalım.

Biletinial uygulamasını App Store'dan ve Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.