İzmir Türk Koleji ve Startupfon'dan yatırım iş birliği: İTK Ventures

İTK Ventures, özellikle eğitim teknolojileri alanında faaliyet gösteren girişimcilere destek olmayı hedefliyor.
İzmir Türk Koleji ve Startupfon'dan yatırım iş birliği: İTK Ventures

İzmir Türk Koleji ile Tatış Holding, erken aşama yatırım platformu Startupfon ile bir iş birliği yaparak İTK Ventures markasını hayata geçirdi. İTK Ventures, özellikle eğitim teknolojileri alanında faaliyet gösteren girişimcilere destek olmayı hedefliyor.

Yapılan iş birliği kapsamında eğitim teknolojileri girişimleri programa başvurabilecek, seçilen girişimlere yatırım, network, deneyim aktarımı ve ölçeklenebilmeleri konularında her iki kurum tarafından destek sağlanacak. İzmir Özel Türk Koleji Genel Müdürü Yiğit Tatış konuyla ilgili olarak, insanların bilgi ve becerisinin gelişmesine katkı sağlayan her türlü girişimin İTK Ventures’ın ilgi alanına girdiğini ve amaçlarının küçük işletmelere ve girişimlere sermaye, tecrübe, sektör deneyimi ve network sağlayarak ekosistem içerisinde büyümelerinde yardımcı olmak olduğunu söylüyor.

İTK Ventures'ın ekibi Tatış Holding Yönetim Kurulu Üyeleri, İTK’nın üst düzey yöneticileri ve yatırım uzmanlarından oluşuyor.

Girişimciler bu adresten başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. 

İzmir Türk Koleji'nin Tatış Holding çatısı altında bulunduğunu ve Ege Bölgesi'nde 5 kampüs, 25 okul ve 1 etkinlik merkezi ile faaliyet gösterdiğini de hatırlatalım. Bugüne dek 27 girişime toplam 10 milyon TL yatırım yapılmasını sağlayan Startupfon ise 2020 yılının ilk yarısında, 10 milyon dolar büyüklüğündeki ilk fonunu hayata geçirmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.