Hadi, interaktif yarışma ile 31 Aralık gecesi 500 bin TL ödül dağıtacak

Hadi, 31 Aralık akşamı saat 20.30’da düzenleyeceği interaktif “Hadi Kontrol Sende” mobil bilgi yarışması ise 500 bin TL ödül dağıtacak. 
Hadi, interaktif yarışma ile 31 Aralık gecesi 500 bin TL ödül dağıtacak

Gerçek para ödüllü ve canlı bir mobil bilgi yarışması olarak karşımıza çıkan Hadi'yi ilk olarak geçtiğimiz yılın Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise oldukça önemli bir haber ile karşımıza çıkan Hadi, yeni yıla canlı interaktif karar yarışması konseptiyle girmeye hazırlandığını açıkladı.

9 milyonu aşkın üyeye sahip olan ve bugüne kadar milyonlarca TL dağıtan bir bilgi yarışması olan Hadi, 31 Aralık akşamı saat 20.30’da düzenleyeceği interaktif “Hadi Kontrol Sende” mobil bilgi yarışması ise 500 bin TL ödül dağıtacak. 

Geçtiğimiz dönemlerde interaktif dizi ve oyun konseptleri karşımıza çıkmıştı. İzleyiciyi veya oyuncuyu yapıma dahil ederek daha keyifli bir deneyim sunan interaktif konseptli yapımlar her geçen gün daha da popüler hale geliyor.  Gelecekte daha çok karşımıza çıkması beklenen interaktif konseptinin mobil bilgi yarışması ile karşımıza çıkması ise gelecek adına ne kadar önemli bir konsept olduğunu gözler önüne seriyor. 

İnteraktif yarışma

İnteraktif bir yarışma olacak olan “Hadi Kontrol Sende” mobil bilgi yarışmasındaki konu ise Hadi’nin sevilen sunucusu Cem Avnayim'in yılbaşı gecesi düzenlenen Hadi Kontrol Sende’de ne zamandır gizliden hoşlandığı Banu ile yeni bir aşka yelken açmaya çalışacak olması.

Bunu başarıp başaramayacağı ise tamamen Hadi kullanıcılarının tercihlerine bağlı olacak. Bir yandan Cem’in vereceği yanıtlara, giyeceği kıyafetlere ve atacağı tüm adımlara karar veren yarışmacılar bir yandan da bilgilerini konuşturarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışacak. 500 bin TL’lik ödülün yanı sıra 50 bin Hadi kullanıcısına 2 ay boyunca beIN CONNECT üyeliği hediye edileceğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.