Farklı tasarımlarla ücretsiz özgeçmiş oluşturma platformu: Applyya

Applyya kullanım kolaylığı ve sade tasarımı ile dikkat çekiyor.
Farklı tasarımlarla ücretsiz özgeçmiş oluşturma platformu: Applyya

Bir işe başvurmanın ve ilk aşamada karşı tarafı etkileyebilmenin önemli şartlarından biri hiç şüphesiz güzel bir özgeçmişe sahip olmak. Ancak günümüzde külfet haline gelen özgeçmiş oluşturma işi, kişinin ciddi anlamda çaba harcamasına neden oluyor. Neredeyse tasarım harikası diyebileceğimiz özgeçmişler oluşturabilmek içinse artık teknolojiden daha fazla yararlanır hale geldik. Applyya adlı platform, bu noktada kullanıcıya kolaylık sağlıyor ve oldukça şık tasarımlarla güzel bir özgeçmiş oluşturulmasına imkan sağlıyor.

Applyya nedir?

Öncelikle platformu kullanmak için herhangi bir üyelik gerekmediğini belirtelim, ki bu platformun en büyük artılarından biri. Zira zamandan kazanmak için kullandığımız bazı uygulamaların üyelikleri kaybedilen zamanı ikiyle çarpmamıza neden olabiliyor. Platformda üç farklı şablon, dokuz farklı yazı fontu bulunuyor. Öncelikle bir şablon seçmenizi tavsiye ederim, çünkü özgeçmişini bu şablona göre şekillendirebiliyorsunuz. Akabinde yazı boyutu ve yazı tipini ayarlayabilirsiniz. Profilinizde bulunmasını istediğiniz özellikleri sol tarafta bulunan kısımdan seçip otomatik olarak İngilizce çıkan seçenekleri dilerseniz Türkçe'ye de çevirebilirsiniz. Applyya bu özelliklerin yanı sıra kullanıcıya renk seçme imkanı da tanıyor ve böylelikle özgeçmişiniz gerçekten kişisel ve tatlı bir tasarıma dönüşüyor.

Oluşturulan özgeçmişi, "download" kısmından .pdf formatında cihazınıza indirebiliyor ve iş başvurularında dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. 

Applyya kullanım kolaylığı ve sade tasarımı ile dikkat çekiyor, ancak bana kalırsa şablonların sadece üç adet olması biraz sınırlayıcı. Fakat bu noktada platformun oldukça yeni olduğunu da belirtmek gerek. Bu da ilerleyen zamanda Applyya'nın özelliklerini daha da artırabileceği anlamına geliyor. 

Daha önce sizinle paylaştığımız FlowCV adlı girişim de Applyya ile aynı hizmeti veriyor. Eğer güzel ve akıcı bir CV hazırlamak istiyorsanız bu iki uygulamaya da göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.