Ücretsiz özgeçmiş oluşturma platformu: FlowCV

FlowCV, hem dikkat çeken hem de özelleştirilmiş özgeçmişler oluşturulmasına olanak sağlıyor ve bunu yaparken kullanıcıdan herhangi bir ücret talep etmiyor. 
Ücretsiz özgeçmiş oluşturma platformu: FlowCV

Bir işe alım sürecinin en önemli unsurlarından biri, hiç şüphesiz başvuran adayın özgeçmişi olarak karşımıza çıkıyor. Özgeçmiş ne kadar dolu olursa ve ne kadar dikkat çekerse kişinin de başvuran diğer adayların arasından sıyrılması da bir nebze kolaylaşıyor. Ancak özgeçmiş hazırlamak, hiçbir zaman göründüğü kadar kolay olamayabiliyor ve birçok kişi genellikle hazır kalıpları kullanmayı tercih ediyor. FlowCV adındaki platform ise hem dikkat çeken hem de özelleştirilmiş özgeçmişler oluşturulmasına olanak sağlıyor ve bunu yaparken kullanıcıdan herhangi bir ücret talep etmiyor. 

FlowCV'yi kullanmak ise gerçekten çok kolay. Öncelikle bu linkten FlowCV'nin web sitesine giriş yapıyorsunuz, sizden herhangi bir üyelik ya da kullanıcı girişi istenmiyor ve direkt olarak özgeçmişinizi oluşturmaya başlayabiliyorsunuz. Content, yani içerik kısmında içeriği düzenliyorsunuz.

Adınız, yaşadığınız yer, doğum tarihiniz gibi temel bilgileri girdikten sonra istediğiniz sırayla eğitim geçmişiniz, iş deneyimleriniz, bildiğiniz yabancı diller, sertifikalarınız, aldığınız ödüller, yetenekleriniz gibi her özgeçmişte bulunması gereken bilgileri de ekleyip özgeçmişinizi içerik açısından kendinize göre kusursuz hale getiriyorsunuz.

İçerik kısmından sonra ise özgeçmişinizi özelleştirebileceğiniz tasarım kısmı sizi karşılıyor. Burada yazı stili, görsel boyutları, yazı rengi gibi temel özelliklerden istediklerinizi seçerek sizi en iyi yansıtan tasarımı oluşturuyorsunuz. İsterseniz yazı boyutunu küçültebiliyor, isterseniz kullanmayı tercih ettiğiniz kağıdı ülkelerin standartlarına göre düzenleyebiliyorsunuz. Son olarak da hazırladığınız özgeçmişe dair geri bildirimler almak üzere arkadaşlarınıza yönlendirme yapabiliyorsunuz. 

Her ne kadar FlowCV'de özgeçmiş hazırlamak için herhangi bir üyelik istenmiyor olsa da hazırladığınız özgeçmişi indirmek için üye girişi yapmanız bekleniyor. Üyeliğin ücretsiz olduğunu, fakat tek seferde yalnızca 1 özgeçmiş hazırlayabileceğinizi belirtelim.

FlowCV'yi buradan deneyip kendi özgeçmişinizi hazırlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.