Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Huawei Freebuds 3 incelemesi

Huawei markasının en yeni tam kablosuz kulaklık modeli olan Huawei Freebuds 3'ün incelemesi ile karşınızdayız.

2016 yılında kullanıma sunulan AirPods modeli sayesinde oldukça popüler bir hale gelen tam kablosuz kulaklıklara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Huawei markasının en yeni tam kablosuz kulaklık modeli olan Huawei Freebuds 3'ün incelemesi ile karşınızdayız.

Huawei Freebuds 3 özellikleri

Tasarım anlamında AirPods modeline oldukça benzeyen Huawei Freebuds 3, karbon siyahı ve seramik beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. Kulaklıkları saklamanıza ve şarj etmenize olanak sağlayan bir şarj kutusu ile gelen Huawei Freebuds 3 kulaklıklarının her biri 4,5 gram ağırlığında şarj kutusu ise 48 gram ağırlığında.

Gücünü Huawei'in kendi üretimi olan Huawei Kirin A1 işlemcisinden alan Huawei Freebuds 3, özellikle gecikme süresi anlamında rakiplerinin önünde. Bluetooth 5.1 kullanan Huawei Freebuds 3 modelinin en önemli özelliği ise aktif gürültü önleme özelliğine sahip olması.

Huawei Freebuds 3 fiyatı

Aktif gürültü önleme özelliğine başarılı bir şekilde çalışsa da kulaklıkların açık bir tasarıma sahip olmaları nedeniyle dışarıdaki sesi tamamen kesemiyor. EMUI10 ile otomatik eşleşme özelliği de sunan Freebuds 3, tam şarj ise 4 saat, şarj kutusu ile ise 20 saate varan bir pil süresi sunuyor. Kablosuz şarj özelliğine de sahip olan Huawei Freebuds 3 modeli ülkemizde 1000 - 1099 TL fiyat etiketleri ile satılıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.